Opdrachtgevers

Partner in technische detachering

Wij kunnen bouwen op onze opdrachtgevers. En zij op ons. We werken intensief samen aan innovatieve projecten en diensten, maar ook aan de ontwikkeling van talent en opleidingstrajecten. In al onze samenwerkingen streven we ernaar een betrouwbare, professionele partner te zijn. Een partner die talent en ambitie optimaal benut en altijd vooruit kijkt. Met een no-nonsense mentaliteit.

Specialist in elektrotechniek en werktuigbouwkunde

Bij Bluetech Engineering werken we met een duidelijke focus. We zijn gespecialiseerd in het detacheren van technisch toptalent, in specifieke vakgebieden: elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Werkvoorbereiding, engineering en projectmanagement vormen onze core. Ons team bestaat uit gemotiveerde professionals die hun competenties steeds blijven verbeteren, waardoor we altijd de juiste mensen verbinden aan onze partners. Lees meer over onze kwalificaties, onze mensen en de verschillende vakgebieden en functies.

Tijd voor een constructief gesprek?

We komen graag met u in contact om uw plannen te bespreken. Bij ons op kantoor in Leusden, of gewoon bij u op de zaak; onze accountmanagers nemen met alle genoegen de tijd om met u te kijken naar de mogelijkheden voor een samenwerking. Bel ons op 033–4320526, of stuur ons een mail op info@bluetech-engineering.nl