Deta-vast

Een werknemer of collega goed leren kennen, persoonlijk en professioneel, voordat hij of zij een vast contract krijgt. Dat is voor zowel de opdrachtgever als professional een fijne basis. Met de Deta-Vast mogelijkheid van Bluetech Engineering start de kandidaat gedetacheerd, en kunt u hem of haar vervolgens na 1750 uur kosteloos overnemen.

Bij Bluetech Engineering weten we als geen ander hoe je talent aantrekt dat de juiste mentaliteit, kennis en kunde, drive en technische bagage in huis heeft. Maar het blijft een vak apart. Zeker als deze professionals ook in de cultuur van uw organisatie moeten passen. Het Deta-Vast label zorgt ervoor dat u bezig kunt zijn met uw vak; techniek. En wij zorgen voor de juiste mensen.

Onze accountmanagers komen graag met u in gesprek voor meer informatie over de Deta-Vast mogelijkheden en de voor u interessante technici in het Bluetech-team. Neem voor een kennismakingsgesprek, vragen en/of opmerkingen contact op via 033–4320526 of per mail: info@bluetech-engineering.nl.