Onze mensen

Ervaring

Met onze jarenlange ervaring in de elektrotechniek en werktuigbouwkunde zijn we inmiddels dé specialist in technische detachering. Binnen onze omvangrijke organisatie hebben we altijd een breed inzetbaar team van talenten en professionals voor u beschikbaar. Onze mensen hebben minimaal een technische mbo-4 of hbo-opleiding afgerond en zijn actief binnen de functiegroepen werkvoorbereiding, engineering en projectleiding.

Een trots team

Wij houden van onze collega’s en dat zien we terug in het bijzondere teamgevoel dat bij Bluetech Engineering leeft. Onze professionals werken graag bij ons en zijn trots op wat we samen neerzetten. Met ruime aandacht voor ontwikkeling, opleiding en professionaliteit binden we de allerbeste mensen aan ons, en zorgen we voor de juiste motivatie.

Samenwerken?

Onze accountmanagers komen graag met u in gesprek voor meer informatie over onze dienstverlening en de voor u interessante professionals in het Bluetech-team. Neem voor een kennismakingsgesprek, vragen en/of opmerkingen of onze expertise contact op via 033–4320526 of per mail: info@bluetech-engineering.nl. Wij zijn benieuwd naar uw verhaal, en delen graag onze kennis.