Over ons

Meer dan detachering

Bluetech Engineering gelooft in het delen van kennis. In ontwikkeling en ambitie. Met onze passie voor techniek werken we daarom hard voor één ding: meer zijn dan een technisch detacheringsbureau. Sinds 2011 leiden we technisch talent op, dagen we professionals uit, en zijn we een sterke partner voor onze opdrachtgevers. Zo bouwen we samen letterlijk aan de toekomst.

Persoonlijk en professioneel 

Om succesvol te zijn in wat we doen, investeren we in onze mensen. Door coaching en verdieping, maar ook door samen te genieten van races op Circuit Zandvoort, potjes tafelvoetbal en verhalen over afgelopen weekend. Onze mensen ontwikkelen zich zowel persoonlijk, door bijvoorbeeld communicatie- en presentatietrainingen, als technisch, door opleiding, trainingen en kennissessies. We zijn trots op onze projecten, maar ook op het plezier buiten het werk. Deze mix zorgt voor de juiste energie: Energy by People.

Samen excelleren 

Van talent tot professional, van zzp'er tot vaste collega en van werkrelatie tot vriendschap; alleen door te blijven leren groeien we. In onze relatie met opdrachtgevers en collega's, in mogelijkheden, in onze niche. We streven ernaar om, met de ontwikkelingen in de elektrotechniek en werktuigbouwkunde, onze klanten steeds een stap voor te zijn. Want dat is precies wat we willen bij Bluetech: excelleren in Engineering.

Ideeën of inspiratie? Dat horen wij uiteraard graag. Neem gerust contact met ons op om van gedachten te wisselen.