Training, coaching & begeleiding op maat

Training

In onze trainingen kijken we gericht naar jouw kwaliteiten en uitdagingen. Toegespitst op je functie, ontwikkelingen in ons vakgebied of een bepaald onderwerp. Je krijgt training bij ons op kantoor of bij erkende opleidingsinstituten, verzorgd door trainers met specifieke kennis en ervaring.

Persoonlijke coaching 

Naast technische en persoonlijke trainingen werk je bij Bluetech Engineering ook samen met persoonlijke coaches, die inzicht geven in je competenties, vaardigheden en wensen. Je hebt direct contact met je accountmanager, technische coach en peoplemanager, waar je regelmatig mee in gesprek gaat.

 Begeleiding op maat

Al onze trainingen en coachingsprogramma’s zijn onderdeel van een basisprogramma van minimaal een jaar. Hierna heb je de mogelijkheid om je verder te specialiseren in een bepaalde richting. In je persoonlijke ontwikkelingsplan stellen we een traject samen dat precies aansluit op jouw situatie.

  • Lees hier meer over het programma van de HRD Group, onze partner op het gebied van persoonlijke training.
  • Voor technische ontwikkeling werken we intensief samen met Itannex, een multidisciplinaire BIM-specialist die specifieke opleidingen en trainingen verzorgt.
  • De opleiding Werkvoorbereider verzorgen wij in samenwerking met Kenteq, hét kennis- en adviescentrum voor technisch vakmanschap.
  • Het OCB (http://www.hetocb.nl/geeft training en cursussen op het gebied van brandveiligheid en sprinklertechniek

Interesse in een van bovenstaande trainingen en coachingsprogramma’s? Neem dan gerust contact
met ons op, wij kijken graag met je naar een traject dat aansluit op jouw profiel en ambities.