solliciteer direct

Vacature

Accountmanager Buitendienst – Leusden

time_icon

40 uur

person_icon

Interne Kantoorfunctie

icon_document

MBO

Publicatiedatum:

Introductie

Als Accountmanager Buitendienst nieuwe projecten vinden voor BIM Modelleurs? Start bij Bluetech Engineering in Leusden. Verdien tot € 4.000,-. Bel of app Remco op 06-11195348.

Organisatie

Werken bij Bluetech Engineering is werken aan een technische toekomst: voor jou, onze collega’s en diverse bedrijven. Wij zijn de thuisbasis voor technici. Bij ons krijg je alle tools om je te blijven ontwikkelen. Onze focus? Dat ben jij! Je krijgt persoonlijke aandacht en we staan altijd voor je klaar.

Functie

Vandaag is een spannende dag. De eerste medewerker die je hebt voorgesteld gaat op gesprek bij een klant. Dit gesprek bereiden jullie tot in de puntjes voor op het kantoor in Leusden. Zelfverzekerd stappen jullie samen in de auto en rijden naar de klant. Dit komt goed!

Na het gesprek is het tijd voor een evaluatie. De klant is blij en de kandidaat mag starten. Terug op het kantoor is het tijd voor een wedstrijd met jouw collega Accountmanager Buitendienst. Wie het komende uur de meeste leads heeft, wint. Na een succesvolle wedstrijd sluit je de dag af met een evaluatiegesprek met één van de kandidaten en een belletje met een tevreden klant. Tussendoor is er ook ruimte voor tafelvoetbal of darten.

Jij bent als Accountmanager een enthousiaste matchmaker, die de nieuwe collega’s voor klanten vindt. Je bouwt aan een netwerk en onderhoudt succesvolle relaties. Je bent als Sales Consultant veel onderweg met jouw splinternieuwe auto van de zaak. Je werkt bij klanten, bezoekt medewerkers en gaat naar locaties om inspirerende projecten te bekijken.

Voor deze rol is gedrevenheid en enthousiasme het belangrijkste. Je directe collega is Remco van Engelenburg. Met 14 jaar ervaring leert hij je alles over jouw rol als Accountmanager Buitendienst.

Functie-eisen

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • Ervaring door stage of werk in sales, bijvoorbeeld als commercieel medewerker, accountmanager of een rol in relatiemanagement;
 • Je hebt interesse of affiniteit in de techniek;
 • Je bent ambitieus en wil je zelf graag ontwikkelen in de sales.

Tik je niet alle eisen aan? Maar weet je zeker dat we jij in het team past? Neem contact met ons op! Wie weet ben jij de perfecte match voor ons.

Aanbod

 • Een (start) salaris tussen de € 2.500,- en € 4.000,- per maand o.b.v. 40 uur. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Een bonusregeling
 • Een auto van de zaak, waarbij je zelf kan kiezen uit diverse modellen;
 • Reiskostenvergoeding voor woon- en werkverkeer;
 • In totaal heb je 27 vakantiedagen bij een fulltime functie;
 • Een deel van het brutosalaris is in te ruilen voor secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan extra vakantiedagen.
 • Bluetech Engineering is een werkplek waar je veel kunt leren. Persoonlijke ontwikkeling staat voorop. Je krijgt een persoonlijk opleidingsbudget;
 • Persoonlijke coaching en begeleiding;
 • Een goede balans tussen werk en privéleven. We moedigen je aan als je een nieuwe klus binnenhaalt, maar vinden het ook belangrijk dat je op tijd naar huis gaat om te sporten, te klussen of te koken;
 • Ieder kwartaal een teamuitje, zoals waterskiën, lasergamen of karten! Ook vinden we het leuk om Sinterklaas en kerst te vieren met goed eten, drinken én de allerleukste groep techneuten van Nederland!

Sollicitatie

Klaar om Bluetecher te worden? Bel of app Remco van Engelenburg op 06-11195348. Hij vertelt je graag meer over de rol!

Jouw droombaan nog niet gevonden?

Zoek op bijvoorbeeld de gewenste functietitel, opleiding of sector.
Of neem contact met ons op.