solliciteer direct

Vacature

BIM Modelleur W – Utrecht

time_icon

40 uur

person_icon

BIM

icon_document

MBO

Publicatiedatum:

Introductie

Ligt jouw passie in het bedenken werktuigbouwkundige oplossingen? Start als BIM Modelleur! Ontwerp en engineer de werktuigbouwkundige gebouwinstallaties in Revit Autodesk. Verdien tot €4.500,-. Bel of app Anke op 06-43760668. 

Organisatie

Werken bij Bluetech Engineering is werken aan een technische toekomst: voor jou én onze klanten. Wij zijn de thuisbasis voor technici. Bij ons krijg je alle tools om je te blijven ontwikkelen. Onze focus? Dat ben jij! Je krijgt persoonlijke aandacht en we staan altijd voor je klaar.

Functie

Het BIM team wat jij komt versterken werkt aan veel verschillende mooie projecten. Dit doen we samen met toonaangevende bedrijven. We werken samen met de top 10 installatiebedrijven. Je gaat in deze rol gebouw gebonden werktuigbouwkundige installaties modelleren met specifieke BIM-software zoals Revit en StabiCAD.

Eén voorbeeld van een project waar één van onze collega’s heeft gewerkt is het Zandkasteel in Amsterdam Zuidoost. Het is sinds 2017 een gemeentelijk pand. Het gebouw is verbouwd van kantoorpand naar mixed-use gebouw. Waar mensen werken, wonen en ontmoeten. Om dit te realiseren werkte er een BIM Modelleur aan de vernieuwing van alle leidingen in het pand. Een interessante uitdaging. Het pand heeft namelijk veel vormen, is eigenlijk nergens recht en de leidingen zijn dat natuurlijk wel.

Wij geloven erin dat een BIM Modelleur sneller stappen maakt door veel afwisselende projecten en opdrachten. Opgedane kennis tijdens zo’n project is waardevol voor nieuwe projecten. Kennis delen met collega’s op nieuwe opdrachten.

Functie-eisen

 • Minimaal mbo werk- en denkniveau;
 • Werkervaring met Revit en Navisworks, eventueel aangevuld met andere 3D software;
 • Minimaal twee jaar werkervaring als BIM Engineer.

Aanbod

 • Een salaris van € 3.500,- tot € 4.500,- bruto per maand;
 • Dit salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Daarnaast bepaal jij op basis van jouw keuzes het netto salaris.

Eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, je bent zelf in control.

 • Parttime of fulltime werken? De keuze is aan jou! Bepaal zelf of je 32 of 40 uur werkt;
 • Je hebt 27 vakantiedagen bij een fulltime functie. Zet je een deel van jouw salaris in voor extra dagen? Dan kan dit oplopen tot 33 dagen per jaar;
 • Maak zelf een keuze in het vervoer. Een lease auto, auto gebonden budget of een vergoeding voor het OV zijn opties;
 • Bepaal zelf in overleg met HR, jouw jaarlijkse studiebudget van €1.200,- aan besteedt.

Wat krijg je verder van ons?

 • Kies zelf wanneer je, jouw vakantiegeld van 8.33% laat uitbetalen;
 • Je hebt de mogelijkheid om extra pensioen op te bouwen;
 • Ontvang een vitaliteitsbudget voor sport producten of ergonomische meubels om thuis te werken;
 • Een bonus op basis van jouw gewerkte uren, die kan oplopen tot 5% van het jaarsalaris.

Sollicitatie

Anke Jacobs is er voor jou! Heb je vragen? App of bel Anke op 06-43760668, stuur een e-mail naar anke@bluetech-engineering.nl of solliciteer onder de vacature.

Jouw droombaan nog niet gevonden?

Zoek op bijvoorbeeld de gewenste functietitel, opleiding of sector.
Of neem contact met ons op.