solliciteer direct

Vacature

Business Unit Manager – Leusden

time_icon

40 uur

person_icon

Interne Kantoorfunctie

Publicatiedatum:

Introductie

Faciliteer jij de ontwikkeling van onze interim professionals waardoor ze nog meer in hun kracht staan? Start als Business Unit Manager bij Bluetech Engineering en verdien tot € 4.800,-. Bel of app Nazanin op 06-29174468.

Organisatie

Bluetech Engineering heeft al meer dan 12 jaar een belangrijke positie in de technische branche. De focus op de techniek zie je terug in vier business units: Infra, Utiliteit, Beveiliging en BIM. Van traineeships tot interim professionals tot BIM Expertise. 

Een organisatie die zich richt op de ontwikkeling. Of je nou aan het begin van jouw technische carrière staat, de switch naar de techniek wil maken of al veel ervaring hebt in de branche. Dit zie je terug in het persoonlijk opleidingsbudget en carrière pad met de juiste combinatie van hard- en soft skills. 

Functie

Als business unit manager ben jij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van talent binnen ons bedrijf. Door een stimulerende en veilige werkomgeving te creëren weet jij talenten aan te trekken en te behouden. Samen met klanten en collega’s zorg jij ervoor dat iedereen zich kan blijven ontwikkelen en dat de opdrachten mooi aansluiten bij de fase waarin iemand zit. Jij onderhoudt duurzame relaties én zet medewerkerstevredenheid centraal. Met jouw uitstekende manier van communiceren weet jij mensen te motiveren en inspireren. 

Je bent frequent onderweg en bent het aanspreekpunt voor 25 professionals. Daarmee ben je een ambassadeur voor Bluetech Engineering. Je werkt nauw samen met onze HR Business Partner Marnix. Daarnaast evalueer en beoordeel je de prestaties van het team, en verzorg je coaching en ondersteuning. De status en voortgang rapporteer je.

Functie-eisen

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare ervaring met talentbeheer en arbeidsbemiddeling;
  • Je behoudt het overzicht bij meerdere taken en beschikt over sterke organisatorische vaardigheden;
  • Analytisch denkvermogen en probleemoplossend vermogen. 

Aanbod

  • Salaris tussen de € 3.500,- en € 4.800,- per maand. Dit salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en kan wijzigen door de flexibele keuze die je kan maken in je arbeidsvoorwaarden;
  • Meebouwen aan een groeiend bedrijf waar passie voor het vak, betrokkenheid, kennisdeling en jezelf zijn centraal staat. 

Eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, je bent zelf in control

  • Parttime of fulltime werken? De keuze is aan jou! Bepaal zelf of je 32 of 40 uur werkt;
  • Je hebt 27 vakantiedagen bij een fulltime functie. Zet je een deel van jouw salaris in voor extra dagen? Dan kan dit oplopen tot 33 dagen per jaar;
  • Maak zelf een keuze in het vervoer. Een lease auto, auto gebonden budget of een vergoeding voor het OV zijn opties;
  • Bepaal zelf in overleg met HR, waar jij jouw jaarlijkse studiebudget van € 1.200,- aan besteedt.

Sollicitatie

Klaar om bij te dragen aan de ontwikkeling van professionals binnen Bluetech Engineering? Bel of app Nazanin op 06-29174468. Zij vertelt je graag meer over de mogelijkheden!

Jouw droombaan nog niet gevonden?

Zoek op bijvoorbeeld de gewenste functietitel, opleiding of sector.
Of neem contact met ons op.