Bluetech Engineering

Werken in
Civiele Techniek bij
Bluetech Engineering

Wat is Civiele Techniek?

Civiele techniek houdt zich bezig met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van objecten die vastzitten in de grond. Leidingen, kabels, rioleringen, bruggen, transportleidingen, viaducten, spoorwegen, snelwegen en gebouwen, maar ook rivieren en kanalen vallen onder civiele techniek. Het doel is om de mobiliteit en bereikbaarheid van de bevolking en bedrijven te bevorderenCiviele techniek is gericht op het benutten van de leefomgeving. Civiele techniek heeft betrekking op de infrastructuur rond wonen en werken.

Wat doet een Civiel Ingenieur?

De civiel ingenieur is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het ontwerp en het beheer van infrastructuur voor de inrichting van het land. Beginnend ingenieurs maken als werkvoorbereiders bij een aannemer de tekeningen, planningen of werkbegrotingen. Ze kunnen ook de uitvoering van een project begeleiden. Na een aantal jaar ervaring kun je doorgroeien naar banen met meer verantwoordelijkheden. Je krijgt dan als projectleider de leiding over bepaalde projecten bij een aannemer, of je wordt adviseur bij de overheid of één van de advies- en ingenieursbureaus.

Civiel Ingenieur, iets voor mij?

Of een carrière in de Civiele techniek jou zal bevallen, kun je uitproberen via Bluetech Engineering. Er zijn verschillende mogelijkheden bij een verscheidenheid aan opdrachtgevers en projecten. Maak kennis met ons en leer jouw mogelijkheden kennen en de opties die werken in de Civiele Techniek jou kan bieden.

Carrière maak je bij Bluetech

Bluetech Engineering investeert graag in talentvolle rookies, maar ook in cracks met ervaring. Onze investering bestaat uit coaching en training om het beste van je naar boven te halen. Maar ook door het aanbieden van projecten die op je lijf geschreven zijn. Zoek je een plek om te excelleren of deel je als professional, interimmer of ZZP’er onze drijfveer? Meldt je dan aan via onze contactpagina. Wij praten graag verder met je.

Civiele Techniek via Bluetech Engineering

Zoveel Civiel Technici, zoveel wensen, zoveel verwachtingen. Wij vinden voor elk project de juiste Civiel Technicus en als die niet bestaat dan leiden we die wel op. Heb je ambities en een gezonde dosis lef, kom dan een keer bij ons op gesprek. Dan kunnen wij samen aan ons succes bouwen.