solliciteer direct

Vacature

Corporate Recruiter – Leusden

time_icon

40 uur

person_icon

Interne Kantoorfunctie

Publicatiedatum:

Introductie

Werken aan een technische toekomst en bouw jij aan de loopbaan van technische talenten? Start als Corporate Recruiter in Leusden en verdien tot €4.800,-. Bel of app Nazanin op 06-29174468.

Organisatie

Het recruitment team? Dat is een bevlogen team die de brug vormt tussen jonge en ervaren technische professionals. Sociale collega’s met communicatieve skills. Iedereen is verantwoordelijk voor een eigen vakgebied, maar iedereen helpt elkaar. Je werkt samen Pim, Anke, Colin (recruiters) en Nazanin (recruitment manager). Natuurlijk werk je ook samen met marketing en sales collega’s. Iedereen staat open om samen te sparren, een potje tafelvoetbal te spelen of te darten.

Werken bij Bluetech Engineering is werken aan een technische toekomst: voor jou én onze opdrachtgevers. Wij zijn de thuisbasis voor technici. Bij ons krijg je alle tools om je te blijven ontwikkelen. Onze focus? Dat ben jij! Je krijgt persoonlijke aandacht en we staan altijd voor je klaar.

Functie

Vandaag is het de grote dag! De kandidaat die jij hebt gesproken ondertekent een contract op het kantoor van Bluetech Engineering in Leusden. Daar ben jij – als trotste recruiter – natuurlijk bij. Je ontvangt de kandidaat en drinkt samen een kop koffie. Nadat de kandidaat heeft ondertekent zoek jij verder naar technisch talent.

Je screent in jouw inbox de sollicitaties en belt verschillende kandidaten voor een interview. Technische talenten nodig je uit voor een persoonlijk gesprek op het kantoor in Leusden. Deze succesvolle dag sluit je af met een meeting met een sales collega en administratieve werkzaamheden. Dat hoort het (soms) ook bij!

Hoe jij de nieuwe collega’s vindt? Daar heb jij wel een plan voor. Je denkt mee over social media campagnes, schrijft wervende teksten én staat er voor open om te filmen en vloggen.


Functie-eisen

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
 • Affiniteit of interesse in de techniek;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring al consultant, recruiter of corporate recruiter;
 • Je woont in de omgeving van Utrecht of Amersfoort.


Aanbod

 • Een salaris tussen de € 3.500,- en €4.800,- euro bruto per maand o.b.v. 40 uur;
 • Bonussen (Nazanin vertelt je hier graag meer over);
 • Een reiskostenvergoeding voor woon- en werkverkeer;
 • Een auto van de zaak of extra vakantiedagen zijn mogelijk in overleg;
 • Een werkplek waar je kunt leren. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom hebben we een persoonlijk opleidingsbudget;
 • Persoonlijke coaching en begeleiding;
 • Een goede balans tussen werk en privéleven. We moedigen je aan als je een nieuwe klus binnenhaalt, maar vinden het ook belangrijk dat je op tijd naar huis gaat om te sporten, te klussen of te koken;
 • Ieder kwartaal een teamuitje, zoals waterskiën, lasergamen of karten! Ook vinden we het leuk om Sinterklaas en kerst te vieren met goed eten, drinken en de allerleukste groep techneuten van Nederland!

Sollicitatie

Klaar om je als Recruiter bij het Bluetech team aan te sluiten? Neem contact op met Nazanin via 06-29174468 Ze vertelt je graag meer over de functie, het team en Bluetech Engineering.

Jouw droombaan nog niet gevonden?

Zoek op bijvoorbeeld de gewenste functietitel, opleiding of sector.
Of neem contact met ons op.