Bluetech Engineering

Elektrotechniek –
over het vak
en jouw mogelijkheden bij
Bluetech Engineering

Elektrotechniek, een allesomvattend vakgebied

Een wereld zonder elektriciteit of elektronica is vrijwel ondenkbaar. Bijna alle techniek wordt beheerst door elektrotechniek. Het gaat al heel lang niet meer om het begrip ‘stroom’.

Grote vraag naar elektrotechnici

Denk maar aan de opmars van intelligente smart producten. De vraag naar elektrotechnici is in deze tijd enorm groot. Zonder hun 24-uurs beschikbaarheid kan een land niet draaien. Elektrotechniek is eigenlijk overal.

Wat doet een elektrotechnicus?

Kabels, licht, installatie schema’s, stuurstroomschema’s, intelligente systemen, een elektrotechnicus moet overal verstand van hebben. En er mee kunnen werken. Door in een project oplossingen te bedenken, die te ontwerpen en realiseren.

Optimaliseren en beheren

En na de bouw zorgen voor het optimaliseren en beheren. Bij Bluetech werken elektrotechnici in de utiliteit en woningbouw, maar ook bij bijvoorbeeld bij ProRail.

Het belang van goede elektrotechnici

Elektrotechniek speelt een grote rol in het slimmer maken van bouwwerken door domotica. Maar ook in industriële automatisering en medische technologie. Elektrotechniek is een essentiële schakel in het reilen en zeilen van onze maatschappij.

Domotica

Bedenk dat een keten net zo sterk als zijn zwakste schakel. Goede elektrotechnici zijn zich bewust van hun vak en verantwoordelijkheid.

Carrière maak je bij Bluetech Engineering

Bluetech Engineering detacheert de beste elektrotechnici die er zijn te vinden en investeert in opleidingen voor die elektrotechnici die “het gaan maken”. Ben je een elektrotechnicus van hbo of mbo-niveau?

Instromen

Stroom je net in of heb je als professional, interimmer of ZZP’er sterke ambities, dan praten wij graag met je. Laat daarvoor je gegevens achter op de contactpagina.

Elektrotechniek bij Bluetech Engineering

Wij hebben voor onze opdrachtgevers elektrotechnici van allerlei pluimage in huis. Van BIM- elektrotechnicus, werkvoorbereider, engineer tot bedrijfsbureaumedewerkers.

Projectwensen

Voor de bouw, civiele techniek, infra, utiliteit en woningbouw of elektra bedrijven. Wij leveren alle mogelijke elektrotechnici. Kom een keer met ons praten en leg uw project wensen aan ons voor. We stromen over van ideeën.