Bluetech Engineering

TRUST YOUR AMBITION

TRUST YOUR AMBITION

Wij maken jouw doel graag mogelijk. Kom kijken, kom praten.

carrièrewensen en verwachtingen. Waar wil je staan over 5 tot 7 jaar?

Wij zijn graag je sparringpartner en luisteren goed naar je

in je schoen. Blijf je nog jaren hetzelfde doen?

engineer of projectleider je sporen verdiend. Toch blijft er een steentje

Je bent een ervaren professional. Je hebt als werkvoorbereider,

Baan of loopbaan?

Werken als
Ervaren Professional
bij Bluetech Engineering

Laurent de Roos

Kom eens vrijblijvend over je toekomst sparren.

CARRIÈREKANSEN VOOR ERVAREN PROFESSIONALS

Je loopt al een jaar of drie tot vijf mee in ons mooie vakgebied. Je werkt mee aan projecten als ervaren werkvoorbereider, engineer, projectleider of BIM-modelleur. Maar toch zit er een steentje in je schoen. Je merkt dat jij als persoon niet centraal staat in de organisatie waar je werkt. Er wordt weinig in je geïnvesteerd en er is geen zicht op verbetering. ‘Is dit het dan?’ Je hoort uit je netwerk over Bluetech Engineering.

Grote ambities

Op een dag ga je via internet je verdiepen in de wereld van de detachering. Je wilt geen nummer meer zijn bij een groot bedrijf. Je wilt persoonlijke aandacht. Het is dan niet zonder reden dat je nu bij de site van Bluetech Engineering bent terechtgekomen. We hebben als detacheerder met grote ambities precies de carrièremogelijkheden die bij jouw ambities passen.

Investeren in elkaar

Wij helpen jouw ambitie te realiseren en jouw loopbaan als technisch professional verder te ontwikkelen. We ondersteunen je met gerichte opleidingen en trainingen maar ook met coaching en mentoring. We zorgen voor een thuisbasis van gelijkgestemde collega’s waar plezier in het werk naast vakkennis worden gedeeld. We sturen je naar voor jou passende, prestigieuze projecten die jou de juiste ervaring bijbrengen. Zo investeren we in elkaar.

SOCIAL EVENTS & ONTSPANNING NA HET WERK

Ontspanning naast het werk

Bluetech Engineering biedt niet alleen de mooie projecten om trots op te zijn en die bij je passen. We investeren ook in opleiding, coaching en ontspanning. Het leven draait om meer dan alleen werken. Zo simpel is het. We vinden ontspanning en vrije tijd minstens zo belangrijk als het neerzetten van topprestaties. Wij vinden het van groot belang om zeer regelmatig als één grote familie met al onze collega’s bij elkaar te komen en organiseren maandelijks social events.

Social events

Gezellig samen een biertje drinken of een pizza te eten. Ervaringen delen en kennis opdoen. Maar ook een dagje survival of een rondje karten gaan we niet uit de weg.

Bluetech Engineering gelooft in een sterke onderlinge band. Met mensen die passie voor techniek hebben en die willen delen. Wij zijn meer dan een technisch detacheringsbureau.

Vrijdagmiddagborrel

Elke vrijdagmiddag na werktijd staan de deuren bij ons kantoor in Leusden voor alle Bluetech collega’s open.

WAT BETEKENT DETACHERING VOOR EEN ERVAREN PROFESSIONAL

Projecten die bij je passen

Wij zoeken de projecten die bij je passen en niet andersom. Een grote geruststelling, denken wij, als je als ervaren professional een volgende stap wil zetten in je loopbaan.

Kennis bijwerken

En stel dat je bij ons tussen twee projecten zit dan heb je tijd voor andere zaken. Dan heb je bijvoorbeeld je handen vrij om via ons jouw kennis bij te spijkeren of met een coach of trainer te gaan praten.

Vast contract

Wij begrijpen dat je niet zomaar wat je hebt opgebouwd aan de wilgen hangt. Bij Bluetech Engineering ben je vanaf het eerste moment in vaste dienst. Dus niet vanaf je eerste project. Wij geven je dat vertrouwen. Dat geeft zekerheid. Dit betekent dat wij ons verplichten om voor jou voortdurend werk te vinden. En dat is uniek in onze branche.

In dienst

Na het bespreken van je wensen en verwachtingen en bij een wederzijdse klik, treed je na het tekenen van je contract bij ons in dienst.

SOLLICITATIEPROCEDURE

In dienst procedure Bluetech Engineering

HOE SOLLICITEER JE BIJ BLUETECH ENGINEERING

Ben je toe naar een stap naar jezelf en samen met ons vorm te geven aan je ambities dan willen we je graag leren kennen.

CV

Wij ontvangen altijd graag een CV en checken minimaal 2 referenties. Ook willen we graag een VOG verklaring van je hebben. We hebben dan twee gesprekken waarvan één of beide op ons kantoor plaatsvinden. Want dan zie je veel beter waar je bij ons voor tekent en ervaar je ons warm werkgeverschap. Verder houden wij van snelle en duidelijke sollicitatieprocedures. Zo weet je altijd en snel waar je aan toe bent.

Ambitie is je drijfveer

Uiteindelijk vinden wij je motivatie het belangrijkst aan je sollicitatie. Dat mag schriftelijk, maar het liefst spreken we je persoonlijk. Geloof in je ambitie en meldt je bij ons aan. Kom met ons praten over je toekomst.

JOUW LOOPBAAN BIJ BLUETECH ENGINEERING

Bij Bluetech Engineering kies je niet voor een baan, maar voor een loopbaan in de techniek. De route stippelen we samen met jou uit. Op basis van je opleiding, kennis en ervaring zetten we een stip aan de horizon, waar we samen naar toe kunnen werken.

OPLEIDING & TRAINING

‘Education permanente’ zeggen de Fransen. Wij zeggen wat je hebt geleerd kunnen ze je nooit meer afnemen. Ook omdat het technische vak voortdurend in beweging is, vinden wij het van groot belang dat jij, door opleiding en training, van de laatste stand van zaken in de techniek op de hoogte blijft.

Sociale vaardigheden

Goed kunnen communiceren en werken in een teamverband zijn essentiële vaardigheden die worden vereist in een projectteam. Juist daarom bieden wij cursussen aan die jou helpen om deze vaardigheden te ontwikkelen of aan te scherpen. Vaste onderdelen in je soft skill training: presentatietechnieken, communicatietrainingen, assertiviteitstrainingen en timemanagement.

Wij bieden praktijkgerichte trainingen van één of meerdere avonden die een afgerond geheel vormen en waarvan de kennis direct kan worden toegepast bij de uitvoering van je dagelijkse werkzaamheden.

COACHING & MENTORING

We vinden een goede begeleiding van jou op het werk zeer belangrijk. Zeker bij jouw eerste project als alles nog nieuw is. Daarom sparen we geen moeite om je zo goed mogelijk voor te bereiden op een nieuw project of een nieuwe rol.

Klankbord

Een vast aanspreekpunt binnen Bluetech Engineering geeft jou inzicht in jouw competenties, vaardigheden en wensen. Je hebt te allen tijde direct contact met je technische en persoonlijke coach waar je ook regelmatig mee in gesprek gaat.

WAT WORDT MIJN VOLGENDE PROJECT

We kijken altijd verder dan het project waar je werkt. En we moedigen je aan om dat ook te doen. Immers, je ambitie volgen houdt in dat je investeert in de toekomst en in de projecten die goed bij jouw ontwikkeling passen.

Juiste projecten

Kijk onder projecten wat Bluetech Engineering zoal heeft gedaan en waaraan wij capaciteit en expertise aan hebben mogen leveren. Dan krijg je een idee wat je mag wachten. Uiteraard helpen we je bij de keuze voor een volgend project en houden we scherp in het oog hoe jij je als ervaren professional ontwikkelt. Je kunt je immers altijd verder “on the job” ontwikkelen.

MAAK KENNIS MET JOUW COLLEGA’S

Via onze social mediakanalen kun je contact houden met je collega’s. Wil je wat persoonlijker contact, dan zijn er de sociale activiteiten die we regelmatig organiseren.

Kennis maken & kennis delen

De kennisavonden zijn eveneens een uitstekende manier om je collega’s te leren kennen en te weten te komen op welke projecten en in welke rollen zij via Bluetech Engineering werken. Leer hun ambitie kennen en zie hoe zij zich ontwikkelen en ontwikkeld hebben.