Impact maken als recruiter

Als assertieve matchmaker ga jij het verschil maken in de carrières van jouw kandidaten!

Ik wil impact maken!

Door het harde werk van Jolien heb ik de perfecte uitdaging gevonden!

“Jolien heeft het verschil gemaakt door samen met mij naar de lange termijn te kijken. Jolien nam de tijd om samen met mij te gaan onderzoeken waar ik nu echt gelukkig van zou worden bij een nieuwe werkgever. Doordat zij continu de juiste vragen wist te stellen en doortastend te werk ging heb ik nu een enorm gave uitdaging gevonden.” Aldus Sven.

Wil jij ook impact maken? Chat direct met Marcel, onze recruitment manager.

Jean zorgde ervoor dat ik nu kan werken en leren tegelijk!

“Voordat ik, Moustafa, (links op de foto) bij Bluetech Engineering kwam werken, heb ik al meer dan een jaar regelmatig contact gehad met Jean. Het klikte het vanaf het eerste moment. Doordat Jean betrouwbaar en enthousiast overkomt heb ik direct het gevoel gehad dat ik Jean wilde betrekken in mijn zoektocht naar een nieuwe baan.

Toen ik dus echt actief op zoek ging naar een nieuwe baan was Jean de eerste die ik belde! Jean ging direct te werk en kwam met een ongekend gaaf Traineeship. Doordat Jean echt de tijd heeft genomen om mij te leren kennen en door zijn doortastendheid heb ik nu echt mijn droombaan gevonden!”

Stuur Marcel direct een appje! Hij verteld je hoe jij impact kan gaan maken!

Als recruiter maak jij impact!

Als recruiter bij Bluetech Engineering krijg jij de kans om echt impact te maken in de carrières van mensen. Jij wordt namelijk verantwoordelijk voor de instroom van nieuwe collega’s. Een enorm uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden en kansen om jezelf te ontwikkelen!

Wil je meer weten over de vacature? Lees hier de volledige tekst!

Hoe ziet je werkdag eruit?

Vandaag is de grote dag: jouw eerste hire ondertekent een contract. Daar ben jij – als trotse recruiter – natuurlijk bij! Je vangt de kandidaat op en drinkt samen een kop koffie. Nadat de handtekening zwart op wit staat neem jij samen met Jolien – ons andere recruitment talent – een leuke vlog op om kandidaten te werven.

Na de lunch screen jij je inbox op sollicitaties en bel je verschillende kandidaten voor een interview. De echte talenten nodig je uit voor een persoonlijk gesprek op ons kantoor in Leusden. Je sluit deze succesvolle dag af met een meeting met je salescollega en een kleine administratieklus. Want ja, die hoort er (soms) ook bij.

Vacature omschrijving corporate recruiter

Wat krijg je van ons?

• Een startsalaris tussen de 2.300 en 2.600 euro
• De mogelijkheid om een deel van je brutosalaris in te ruilen voor secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een auto van de zaak en/of extra vakantiedagen
• Een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer
• Een persoonlijk opleidingsbudget om jezelf continu te verbeteren
• Persoonlijke coaching en begeleiding d.m.v. bijvoorbeeld trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling
• De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen dit vakgebied en door te groeien. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop
• Gelijkwaardigheid op de werkvloer. Jouw mening is net zo belangrijk als die van ons, dus laat vooral van je horen!

Solliciteer nu!

Wie zijn wij?

Werken bij Bluetech Engineering is werken aan een technische toekomst: voor jou én onze opdrachtgevers. We zijn een technisch detacheringsbureau dat gespecialiseerd is op de gebieden van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en technische bedrijfskunde. We werven, selecteren, coachen, inspireren, ontwikkelen, matchen én detacheren jonge en ervaren professionals en specialisten.

Via onze verschillende traineeships leiden we young professionals op door middel van op maat gemaakte opleidingsprogramma’s. Met onze jarenlange ervaring in de techniek kennen we de markt als geen ander. Onze Bluetechers werken op de mooiste projecten van Nederland en we bieden onze opdrachtgevers altijd kwaliteit.

Wil jij ook impact maken?