Bluetech Engineering
Helm met logo's van Bluetech opdrachtgevers

TRUST YOUR AMBITION

TRUST YOUR AMBITION

houding van onze medewerkers.

hechten we veel waarde. Die bepaalt namelijk de persoonlijkheid en

ervaring, talent en ambitie. Aan de laatste eigenschap

De TALENTEN EN PROFESSIONALS van Bluetech Engineering zijn geselecteerd op basis van hun kennis,

Wij onderscheiden ons omdat wij dezelfde ambities delen als onze opdrachtgevers.

het hele project en niet alleen in het deel waar wij onze mensen en expertise voor mogen leveren.

Wij leveren ‘de juiste man / vrouw op de juiste plaats’. Wij verdiepen ons namelijk in

Wij hebben dezelfde drijfveer als u, onze opdrachtgever

OPDRACHTGEVERS:
SAMEN MAKEN WE
HET VERSCHIL

Check onze certificeringen van onze Bluetech Engineering professionals.

Ronald van Geffen

Ronald van Geffen

Commercieel directeur

Laten we onze gezamenlijke ambities bespreken.

ONZE OPDRACHTGEVERS BESCHOUWEN ONS ALS PARTNERS

We zitten graag in een vroeg stadium bij onze opdrachtgevers aan tafel. We bespreken dan uw capaciteitsvraagstukken, bij voorkeur voor de wat langere termijn. We denken strategisch met u mee. Want we kennen de arbeidsmarkt en we kennen de vakgebieden waarin u actief bent. We kunnen inspelen op uw behoefte aan technici. Omdat we ons verdiepen in uw business. Het werven, selecteren, managen en leveren van goed geschoolde, waardevolle technische talenten en specialisten, is wat wij doen. Dat is onze toegevoegde waarde voor u.

We maken uw projecten tot een succes

Wij helpen u met het inzetten van technici, opgeleid in de elektrotechniek, werktuigbouwkunde of infratechniek/ civiele techniek en vakbekwaam als BIM-specialist, werkvoorbereider, engineer, projectleider of projectmanager. Onze mensen brengen naast ervaring ook bevlogenheid, collegialiteit en professionaliteit in om uw projecten tot een succes te maken.

Duidelijke afspraken

Ons doel is om bij u werk uit handen te nemen. Daarom nemen wij een deel van het proces van u over. U krijgt slechts die profielen ter beoordeling die wij vooraf aan een strenge selectie hebben onderworpen. Wij beschouwen onze opdrachtgevers als partners en daarom zijn wij met elkaar transparant en duidelijk in onze communicatie en afspraken.

“Als detacheringsbureau ben je net zo goed als je laatste kandidaat. In het geval van Bluetech is dat zeer goed. Bluetech Engineering schiet vaak, met gevoel voor de juiste professionals en projecten in één keer raak.”

Railcom – Edwin Morren

“Ook wanneer een kandidaat niet direct aansluit bij onze behoefte wordt door Bluetech Engineering snel en positief gereageerd.”

BAM – Berd Louren

EEN CLUB VAN ENGINEERS

Wij zijn in staat om goede techneuten te boeien en binden, ook voor uw bedrijf. Vinden we geen 100% (of naar onze maatstaven) directe technische match dan zorgen we middels trainingen dat deze er alsnog komt.

Wij voelen ons een Club van Engineers. Een boutique onder de technische detacheerders. Hier kunnen onze opdrachtgevers, onze ervaren & young professionals en onze specialisten, inlenen. Voor zolang het nodig is, voor een project of om de juiste man of vrouw beschikbaar te houden. Dat onze aanpak werkt, bewijzen onze opdrachtgevers. We zijn dan ook de afgelopen jaren elk jaar weer flink gegroeid.

Er is in onze optiek geen pasklare oplossing voor elk probleem. Het is allemaal maatwerk en dat verstaan we als geen ander. Door onze persoonlijke aandacht en aanpak maken we het verschil en zien onze opdrachtgevers ons als hun partner voor hun capaciteitsvraagstukken.

ONZE MENSEN: DE BOUWSTENEN VOOR EEN DUURZAME LANGE RELATIE

Wij hebben elektrotechnici, civiel technici en werktuigbouwkundigen in huis. Een breed inzetbaar team talenten, professionals en specialisten. Onze mensen hebben minimaal MBO-4 en vaak een HBO-opleiding. En ze werken in de functiegroepen werkvoorbereiding, engineering en projectleiding.

Wij nemen pas iemand aan na twee gesprekken. Wij hebben een zware selectie waarbij een aantal zaken worden getoetst (technische kennis, referenties, VOG-verklaring, diploma’s en certificeringen). Naast talent en intuïtie spijkeren wij onze werknemers graag bij met kennis en vaardigheden. Kortom, zowel onze mensen als onze opdrachtgevers bieden wij veel persoonlijke aandacht.

WAT LEVERT BLUETECH ENGINEERING

Bluetech Engineering heeft een duidelijke focus op bouwkunde, civiele techniek, elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Van werkvoorbereiding in de utiliteit tot projectmanagement in de infra, wij gaan altijd voor het optimale resultaat. Wij detacheren ervaren en young professionals in de volgende functies:

EEN AMBITIEUS TEAM

Wij werken graag voor de beste opdrachtgevers met de mooiste projecten. Bluetech Engineering vindt het een uitdaging om u de beste mensen te leveren. Wij vinden ons teamgevoel daarbij heel belangrijk. Wij delen dezelfde passie voor het vak en hebben dezelfde ambitie. De young professionals, ervaren professionals en specialisten van Bluetech Engineering gaan een flink stuk verder dan anderen. Dat zit in onze aard.