Bluetech Engineering

TRUST YOUR AMBITION

TRUST YOUR AMBITION

voor hun opdrachtgevers.

voor BIM-modelleurs of BIM-coördinatoren

voor Werkvoorbereiders, Engineers of Projectleiders

Hét gespecialiseerd technisch detacheringsbureau

VRAAG JE EENS AF

WIE WE ZIJN

Bluetech Engineering is hét gespecialiseerd technisch detacheringsbureau op het vakgebied van elektrotechniek, civiele techniek en werktuigbouwkunde.

Bluetech Engineering vormt de thuisbasis voor technisch talent en technische professionals die hun ambitie verder willen vormgeven. Technici die bouwen aan hun loopbaan als werkvoorbereider, engineer, projectleider of BIM-specialist.

BLUETECH CULTUUR

De sfeer en cultuur bij Bluetech Engineering

WAAR WE VANDAAN KOMEN

Bouwen aan dromen

Bluetech Engineering. Zoals veel startende bedrijven ooit klein begonnen. Met een laptop, mobiele telefoon, een lijst met prospects en een droom. Door hard werken, afspraken nakomen en een duidelijke visie zijn we inmiddels hét detacheringsbureau dat technisch talent en professionals samenbrengt met de meest uitdagende opdrachtgevers van Nederland. En meer dan dat.

Vonken

Arne Benner (algemeen directeur) en Emile Bezemer (mede eigenaar) startten in 2011 hun samenwerking, nadat ze elkaar zakelijk en privé steeds vaker tegenkwamen. Arne met een commercieel technische achtergrond en Emile met ruime ervaring als ondernemer in de detachering. Arne zag duidelijk hoe hij een toegevoegde waarde kon zijn voor jonge, talentvolle technici en aangevuld met het inspirerende ondernemerschap van Emile ontstond een bijzondere energie. Soms vlogen -en vliegen- de vonken eraf, maar de gezamenlijke ambitie zorgt ervoor dat de lat steeds hoger ligt en hoger komt te liggen.

Specialisten van de toekomst

En waar ligt die lat nu? Bluetech Engineering is specialist op het gebied van technische detachering in de technische arbeidsmarkt, en vormt met succes een betrokken en uitdagende thuisbasis voor ambitieuze technici. Technici die bouwen aan hun carrière als werkvoorbereider, engineer of projectleider. Het hele team van Bluetech gaat op elk vlak verder dan de verwachtingen en blijft zich specialiseren, zodat ook nieuwe dromen werkelijkheid worden.

No Nonsense

Het Team Bluetech Engineering werkt vanuit een gedeelde ambitie om talentvolle, technici vooruit te helpen in hun loopbaan en met hun persoonlijke ontwikkeling /ambitie. Wij doen dat vanuit een overtuiging dat een persoonlijke aanpak aangevuld met een adequate begeleiding en coaching, en volop mogelijkheden voor training en opleiding, het verschil voor deze groep kunnen maken. Daarnaast stelt het hele Bluetech team zich beschikbaar om dit doel te realiseren.

“Bluetech Engineering. Ooit begonnen als een idee van twee vrienden.

Nu een bedrijf met meer dan 50 supercollega’s.”

WAAR WE VOOR STAAN

Wij zijn Bluetech Engineering. Wij staan voor ambitie. Onze mensen zijn gedreven door ambitie. De ambitie om u goed en professioneel te begeleiden zodat uw projecten kunnen worden verwezenlijkt, en dat binnen de gestelde tijd, budget en kwaliteitseisen.

Goed opgeleid en ervaren

Wij leveren daarvoor technici met een gedegen opleiding en achtergrond in elektrotechniek, civiele techniek, bouwkunde of werktuigbouwkunde. Onze mensen zijn goed opgeleide en ervaren BIM modelleurs, BIM coördinatoren, werkvoorbereiders, engineers, en projectleiders. Ze hebben hun sporen verdiend bij de vele toonaangevende projecten en opdrachten die ze hebben uitgevoerd. Onze mensen zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de techniek. En die kennis en ervaring brengen ze graag voor u mee.

 “Wij zijn Bluetech Engineering. Wij staan voor ambitie.” 

Gedreven door ambitie

Bluetech Engineering staat voor professionals die gedreven worden door ambitie. De ambitie om te blijven leren en te innoveren. Om buiten hun comfort zone te gaan om zo mooie dingen te kunnen realiseren voor u als opdrachtgever en voor henzelf als professional. We helpen onze professionals om hun ambitie te realiseren. Dat doen we met gerichte technische opleidingen en trainingen van soft skills, maar ook met coaching en mentoring. We zorgen voor een thuisbasis van gelijkgestemde collega’s waar plezier in het werk naast vakkennis wordt gedeeld. We regelen de juiste projecten zodat zij relevante ervaring blijven opdoen en kunnen doorgroeien naar steeds uitdagendere en complexere projecten. Zo investeren we in goede mensen en, in ruil, kiezen zij vol overtuiging voor ons. Uw collega’s zijn eveneens welkom om kennis op te doen en te delen op onze bekende inloopavonden waarbij een onderwerp centraal staat.

Persoonlijk en betrokken

Onze stijl is betrokken en persoonlijk, onze cultuur is open en direct. Wij geloven in een persoonlijke benadering en een open omgang. Wij staan en gaan voor lange termijn relaties. We benadrukken het wederzijdse respect, van mens tot mens, van collega tot collega, en van professional tot professional. Dat maakt ons sterker en hechter.

Vertrouw op je ambitie.

“Het begint met een kop koffie en een persoonlijk gesprek. Wat er verder mogelijk is, zullen we samen ontdekken.
Neem gerust eens contact met ons op en ontdek wat er zoal mogelijk is samen met Bluetech Engineering.”

Wij nemen graag de tijd voor jou. Uiteindelijk gaat het om jouw toekomst en carrière.

Trust Your Ambition