Bluetech Engineering
Twee engineers bespreken de voortgang

TRUST YOUR AMBITION

TRUST YOUR AMBITION

Wij faciliteren je graag en denken met je mee.

liggen en waar er mogelijkheden zijn om nog verder te groeien in je job.

Kom eens met ons vooruitdenken over je loopbaan. Waar je kansen

jullie hebben allemaal één ding gemeen: specialisatie.

Of je nu BIM-regisseur, Lead engineer of senior projectleider bent,

Je voelt je thuis in de elektrotechniek, civiele techniek, bouwkunde of werktuigbouwkunde.

Denk vooruit

WERKEN ALS SPECIALIST
BIJ BLUETECH ENGINEERING

Weet wat je toekomst kan zijn en kom langs voor een kennismaking.

ENGINEERING SPECIALISTEN MET AMBITIE

Vanaf het begin van je loopbaan wist je het al. Je bent geen generalist, maar een specialist. Een doorbijter die graag ingewikkelde vraagstukken oplost. Je maakt gebruik van BIM, LEAN, of je bent je eigen werkwijze als projectleider, senior engineer, BIM coördinator of senior projectmanager aan het ontwikkelen. Je houdt je vakliteratuur bij. Of je bent je eigen werkwijze als projectleider, senior engineer, BIM-coördinator, of senior project manager aan het ontwikkelen. Kortom je bent specialist.

Waarom als specialist werken bij Bluetech Engineering? Wij zorgen voor veel afwisseling op de mooiste technische projecten. Dat is toch de droom van elke specialist.

PRESTIGIEUZE PROJECTEN VOOR SPECIALISTEN

Een technisch specialist moet zich geheel kunnen richten op zijn of haar werk. Dan komt de specialisatie het best tot zijn recht. Wij “ontzorgen” graag dit soort vakmensen. Bluetech Engineering zorgt voor prestigieuze projecten of plaatsing bij toonaangevende bedrijven. We zorgen ervoor dat onze specialisten op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in hun vak door seminars of cursussen.

MOOISTE PROJECTEN, ALTIJD WERKZAAM IN DE TOP 10 PROJECTEN VAN NEDERLAND

Specialisten hebben de neiging om te gaan ZZP-en. Wij hebben een bewezen contract/verdienmodel waarbij ondernemerschap voorop staat. Een vorm van ondernemerschap zonder enige financiële risico’s. We praten hier graag een keer samen met jou over.

Als technisch specialist bij Bluetech Engineering heb je de keus om bij ons in dienst te treden om voor langere tijd gedetacheerd te worden. Alle opties zijn mogelijk. Het gaat ons erom, om over de juiste mensen voor onze opdrachtgevers te beschikken. Wij delen de ambitie van onze technisch specialisten om het beste te leveren en het beste uit zichzelf te halen.

WAT BETEKENT DETACHERING VOOR EEN SPECIALIST

Wij begrijpen dat je niet zomaar wat je hebt opgebouwd aan de wilgen hangt. Bij Bluetech Engineering ben je vanaf het eerste moment in dienst, dus niet vanaf je eerste project. Wij geven je dat vertrouwen. En dat is uniek in onze branche. Dit betekent dat wij ons verplichten om voor jou werk te vinden. Wij zoeken de projecten die bij je passen en niet andersom. Een grote geruststelling, denken wij, als je als specialist op die projecten kunt werken.

METEEN IN DIENST

Na het bespreken van je wensen en verwachtingen en bij een wederzijdse klik, treed je na het tekenen van je contract bij ons in dienst. We checken tussendoor nog twee referenties die jij hebt opgegeven. We brengen samen jouw kennisniveau in kaart en we toetsen of je in het team past. Tenslotte is het belangrijkste dat jouw ambities matchen met ons verwachtingspatroon en het Bluetech DNA. Bij Bluetech Engineering doen wij altijd wat wij beloven en ontvang je direct: een vast contract, uitstekende arbeidsvoorwaarden, productiviteitsbonus, auto van de zaak (of een goede reiskostenregeling), studiefaciliteiten, warm werkgeverschap en hele leuke collega’s. Van meet af aan heb je van ons het volste vertrouwen.

SOLLICITATIEPROCEDURE

In dienst procedure Bluetech Engineering

HOE SOLLICITEER JE BIJ BLUETECH ENGINEERING

Ben je toe aan een volgende stap om samen met ons vorm te geven aan je ambities? Dan willen we je graag leren kennen.  Neem contact op met één van onze recruiters.

Uiteindelijk vinden wij je motivatie het belangrijkst aan je sollicitatie. Dat mag schriftelijk, maar het liefst spreken we je persoonlijk. Geloof in je ambitie en meldt je bij ons aan. Kom met ons praten over je toekomst.

DEEL JOUW EXPERTISE MET ONS

Jouw kennis en ervaring zijn voor Bluetech Engineering erg belangrijk. Je bent immers onze specialist. We vragen jou mee te denken over toekomstige opleidingen en trainingen en bieden jou de mogelijkheid om jouw deskundigheid met vakgenoten te delen.

MAAK KENNIS MET JOUW COLLEGA’S

De kennisavonden zijn een uitstekende manier om je collega’s te leren kennen en te weten te komen op welke projecten en in welke rollen zij via Bluetech Engineering werken. Leer hun ambitie kennen en zie hoe zij zich ontwikkelen en ontwikkeld hebben.