solliciteer direct

Vacature

Traineeship Beveiligingstechniek – Amersfoort

time_icon

40 uur

person_icon

Beveiliging-Beveiligingstechniek

Publicatiedatum:

Introductie

Een carrière als Engineer Beveiligingstechniek? Start met het traineeship Beveiligingstechniek en verdien tot € 2.900,- per maand. Bel of app Pim voor informatie. 

Organisatie

Bij Bluetech Engineering. Wij zijn een gespecialiseerd technisch detacheringbureau op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en technische bedrijfskunde. Als technisch detacheerbureau werken wij bij de mooiste projecten in de techniek en bouw. Dit doen wij voor toonaangevende klanten. Bluetech Engineering is de thuisbasis voor techneuten.

Verder bouwen aan jouw loopbaan in de techniek? Wij bieden je perspectief, een platform en alle tools die jij nodig hebt om te groeien. Onze focus, dat ben jij. We werken samen aan een technische toekomst.

Functie

Helemaal klaar voor jouw carrière in de techniek? In 2021 heeft Bluetech Engineering samen met SOBA Security het traineeship Beveilingstechniek gelanceerd. We spelen hiermee in op de het tekort aan gekwalificeerde technici in de inbraakbeveiliging. 

Je start met de basis van elektrotechniek, stelt beveiligingsplannen op en uiteindelijk ontwerp je zelfs de systemen. De opleiding bestaat uit theorie en praktijk. Start je met het traineeship Beveiligingstechniek? Dan start je ook gelijk bij één van de bedrijven waar we mee samenwerken. Daarnaast behaal jij, jouw TBV- en PD-VSS certificaat tijdens de opleiding. Na 24 maanden ben je een gecertificeerde professional mét werkervaring.

 Dit doe je niet alleen, maar in een hechte groep, waarmee je kennis deelt en leuke activiteiten gaat doen. Samen werken jullie aan een veiliger Nederland!

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een mbo4 opleiding afgerond in een technische richting;
  • Je wilt graag doorgroeien naar een engineer of werkvoorbereider in de beveiligingstechniek;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord- en geschrift.

Aanbod

  • Salaris tussen de € 2.400,- en € 2.900,- per maand o.b.v. jouw ervaring of opleiding;
  • Een volledig betaald Traineeship van 24 maanden (theorie, praktijk, begeleiding en persoonlijke coaching);
  • Een mobiliteitsbudget en/of extra vakantiedagen (tegen een deel van je brutosalaris);
  • Reiskostenvergoeding van € 0.21,- per kilometer;
  • Genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen. Start met het traineeship en groei door naar Engineer of Werkvoorbereider;
  • Leuke bedrijfsuitjes! Afgelopen jaar gingen we karten, steengrillen en bowlen. Natuurlijk is er ook nog de jaarlijkse kerstborrel!

Sollicitatie

Klaar om Bluetecher te worden en te starten met jouw carrière in de techniek? Bel of app Pim op 06-82374383. Hij vertelt je graag meer over het traineeship!


Jouw droombaan nog niet gevonden?

Zoek op bijvoorbeeld de gewenste functietitel, opleiding of sector.
Of neem contact met ons op.