Traineeship Recruitment

Als assertieve matchmaker ga jij het verschil maken in de carrières van jouw kandidaten!

Ik wil impact maken!

Het enige dat jij nodig hebt is passie en enthousiasme!

Lijkt het jou tof om echt impact te maken in de carrières van mensen? Wil jij echt het verschil maken en jouw nieuwe collega’s verder helpen in hun loopbaan? Als Recruiter bij Bluetech Engineering krijg jij die kans! Jij gaat mensen echt verder helpen en ze begeleiden naar een nieuwe uitdaging!

Wij bieden je een uitdagende baan in een bevlogen team. Met jouw sociale en communicatieve skills ben je verantwoordelijk voor de instroom van nieuwe collega’s. Hoe je die collega’s vindt? Daar heb jij wel een plan voor! Je bedenkt socialmediacampagnes, schrijft wervende blogs én bent een enthousiaste vlogger in spe.

Als recruiter bij Bluetech Engineering krijg je een startsalaris dat ligt tussen de €2.750,- en €3.250,-. Je kan als recruiter bij ons doorgroeien tot een salaris van meer dan €4.000,- per maand! Het enige dat jij nodig hebt is passie en enthousiasme. De rest gaan wij je leren! Klinkt goed toch?

Wil jij ook impact maken? Laat je gegevens achter!

Ik ben echt trots als ik zie hoe goed onze collega’s zich ontwikkelen!

Marcel, recruitment manager

Ik vind het heel tof om mijn kennis en passie over recruitment over te dragen aan mijn collega’s. Ik krijg er zoveel energie van als ik zie hoe de recruiters in ons team zich ontwikkeld hebben, hoe trots ze zijn op hun eigen kandidaten en hoe betrokken ze zijn bij de organisatie. Ik kijk vanuit een ander perspectief naar recruitment en moedig mijn collega’s ook aan om dit te doen! Dit geeft ons als organisatie veel succes gebracht en mij persoonlijk de juryprijzen van de verkiezing ‘Meest Invloedrijke Recruiter’ en ‘Meest Invloedrijke Recruitment Marketeer’ opgeleverd.

Wil jij ook impact maken? Stuur Marcel een berichtje!

Ik heb nog nooit zoveel geleerd sinds ik als recruiter bij Bluetech Engineering werk!

Jean, recruiter:

Ik werk nu twee jaar als recruiter bij Bluetech Engineering en ik heb hier geleerd dat recruitment draait om het formuleren van heldere doelstellingen, het maken een juiste strategie en het inzetten van de juiste recruitmentactiviteiten op het juiste moment. Hierbij is de voorbereiding belangrijk. Daarbij zijn marktanalyse, doelgroepsbepaling en contentplanning essentieel.

Samen met de recruitment manager hebben we gewerkt aan mijn sourcing skills, gesprekstechnieken en heb ik inzichten gekregen in hoe ik verschillende soorten data voor mij kan laten werken! Ik heb al echt veel geleerd en ga nog veel meer leren!

Het Traineeship Recruitment

Blok 1 & Blok 2

In het eerste blok gaan we je leren hoe je mensen bereikt. Hoe overtuig en enthousiasmeer je hen? Je
leert ook verschillende gesprekstechnieken om een gestructureerd sollicitatiegesprek te houden zoals
STAR(R).

Het tweede blok is gericht op data. Data is alles! Hoe werkt Google Analytics en wat die je met die
inzichten? Meet de effectiviteit van je acties en vacatureteksten. Hoe werk je met ATS, en je schrijft een gericht recruitmentplan voor jouw businessunit. Verder gaan we in op contentdistributie, hoe en waar ga je content uitzetten, en welke content dan precies? Dit alles wordt continu doorgemeten zodat je echt de effectiviteit kan bepalen van al je acties. Ook leren we je het maken van persona’s.

Het Traineeship Recruitment

Blok 3 & Blok 4

Blok drie staat in het kader van recruitmentmarketing en arbeidsmarktcommunicatie. Je leert het
maken van doelgerichte campagnes voor je doelgroep en natuurlijk het bepalen en herkennen van je
doelgroep. Ook hier wordt de effectiviteit telkens gemeten. Verder ga je in op stakeholder management en unconscious bias. Je krijgt meer kennis en bewustwording op het gebied van beoordeling van cv’s.

In blok vier ga je alles leren over het werken volgens de recruitment cycle. Op welk moment zet je wat in en hoe? Deze methode, ontwikkeld door Marcel leert je echt alles over de juiste timing. Je maakt contentmatrixen en leert meer over gespreksdistributie. Ieder blok duurt tussen de 3 en 4 maanden.

Wil jij ook impact maken? Chat direct met Marcel, onze recruitment manager.

Vertel mij meer!

Lijkt het je tof om meer te weten over ons Traineeship Recruitment? Laat dan je gegevens achter!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.