solliciteer direct

Vacature

Traineeship Technische Bedrijfskunde – Amersfoort

time_icon

40 uur

person_icon

Utiliteit

Publicatiedatum:

Introductie

Jezelf ontwikkelen in de wereld van utiliteitsbouw en infratechniek? Start met het traineeship Technische Bedrijfskunde en verdien tot € 2.800,- per maand. Contact Charlotte via 06-11195348.

Organisatie

Bij Bluetech Engineering. Wij zijn een gespecialiseerd technisch detacheringbureau op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en technische bedrijfskunde. Als technisch detacheerbureau werken wij bij de mooiste projecten in de techniek en bouw. Dit doen wij voor toonaangevende klanten. Bluetech Engineering is de thuisbasis voor techneuten.

Verder bouwen aan jouw loopbaan in de techniek? Wij bieden je perspectief, een platform en alle tools die jij nodig hebt om te groeien. Onze focus, dat ben jij. We werken samen aan een technische toekomst.

Functie

Je weet nog niet precies wat je gaat doen na jouw studie en wilt je graag verder specialiseren. Tijdens het unieke traineeship van Technische bedrijfskunde ga jij, jezelf verder ontwikkelen en specialiseren. Dé perfecte manier om door te leren en ervaring op te doen. 

“Komende 10 jaar gaat er veel veranderen in de branche. Veel project- en vestigingsmanagers gaan met pensioen. Ik wil nu dé manager van de toekomst aannemen en opleiden. Hierdoor leren zij ook veel van de ervaren collega’s. We werken aan de toekomst en binden nieuw talent aan onze organisatie.”

Projecten worden steeds groter, de eisen strenger en er zijn meer partijen betrokken. De vraag naar goede werkvoorbereiders, project coördinatoren en projectleiders is enorm gestegen. Binnen 24 maanden ontwikkel jij, jezelf tot professional in de utiliteitsbouw of infratechniek. Je volgt andere gecertificeerde cursussen zoals IPMA-D en Lean Six Sigma Blackbelt. Je krijgt hiermee nóg meer inzicht in processen. Dit traineeship start april 2024 en is dé perfecte manier om te leren en ervaring in het werkveld op te doen. Dit doe je niet alleen, maar in een hechte groep. Samen delen jullie kennis en ondernemen leuke activiteiten. 

Functie-eisen

 • Een afgeronde hbo-opleiding Technische Bedrijfskunde of vergelijkbaar.

 • Ambitie om als processpecialist of projectmanager aan de slag te gaan.

 • Vanaf 32 uur per week beschikbaarheid.

 • Reisbereidheid naar de trainingslocaties (omgeving Utrecht) en jouw opdrachtgever.

Aanbod

 • Startsalaris van € 2800 bruto per maand (na een jaar € 2900 bruto per maand).

 • Direct een contract voor onbepaalde tijd.

 • Lean Six Sigma Black Belt opleiding, inclusief een erkend diploma.

 • IPMA-D opleiding, inclusief certificering.

 • Kosteloos ontwikkeltraject van 2 jaar.

 • Projectgebonden auto. Privégebruik in overleg mogelijk.

 • 27 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.

Sollicitatie

Ontwikkel jij, je tot projectleider van de toekomst? Contact Charlotte via 0611195348.

Jouw droombaan nog niet gevonden?

Zoek op bijvoorbeeld de gewenste functietitel, opleiding of sector.
Of neem contact met ons op.