solliciteer direct

Vacature

Business Unit Manager Techniek

time_icon

Fulltime

person_icon

Adviseur

document_icon

Arbeidsbemiddeling

document_icon

MBO/HBO

document_icon

Utrecht

Publicatiedatum: 2022-05-02

Functie omschrijving

In deze rol ben je verantwoordelijk voor je eigen business unit in een organisatie die waar jij een belangrijke schakel bent. Als Business Unit Manager ben jij het voorbeeld voor de Consultants en haalt iedere keer het maximale resultaat uit een dag.

Je geeft leiding en coacht je team Consultants en Recruiters. Daarnaast ben je zelf ook actief in het werkveld. Samen met je team behalen jullie je doelen. Jij bent degene die als een echt strateeg de koers bepaalt van de Business Unit. Daar krijg je vanuit de organisatie middelen en support op.
Als Business Unit Manager ben jij het boegbeeld voor zowel intern als extern. Binnen deze functie ben je veel onderweg (wij zorgen uiteraard voor een mooie auto!) en zorg je ervoor dat je veel contact hebt met onze medewerkers en klanten.

Functie eisen

Jij bent een Champions League speler in de arbeidsbemiddeling/detachering en bent toe aan een volgende stap waarin je eindverantwoordelijk bent voor een unit en leiding geeft aan een klein team. Je hebt behoefte aan vrijheid en wil graag ondernemen binnen een onderneming. Je beschikt over HBO-niveau en hebt ruime saleservaring aangevuld met ervaring in (technische) arbeidsbemiddeling of in ieder geval affiniteit met techniek.

Als Business Unit Manager heb je visie, commercieel talent en weet hoe je mensen kunt motiveren en enthousiasmeren en in hun kracht zet. Daarnaast ben je in staat om duurzame (klant)relaties op te bouwen en het klantenbestand van Bluetech Engineering verder uit te breiden.
Naast het coachen en begeleiden van je team, vind jij het leuk om zelf ook actief te zijn in het werkveld en zo ook bij te dragen aan het behalen van de gestelde doelen. Je bent dus iemand die zelf ook de mouwen opstroopt en feeling houdt met de operatie. Jij bent energiek, creatief, hebt een winnaarsmentaliteit én lef. Kortom als Business Unit Manager bij Bluetech Engineering weet je hoe je moet winnen!

Dit bieden wij

Bluetech Engineering biedt een veelzijdige, commerciële, leidinggevende functie met veel vrijheid en ontwikkelingsmogelijkheden. Het betreft een fulltime functie met een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring tussen € 3750 en € 5500. Een bonusregeling en lease-auto.

Bluetech Engineering is een gespecialiseerd technisch detacheringsbureau op het gebied van elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Medewerkers worden ingezet op mooie projecten en variëren van junior trainees tot senior specialisten. De organisatie is snelgroeiend en telt nu circa 100 medewerkers (waarvan 85 extern). Door een platte organisatiestructuur is Bluetech Engineering wendbaar en vanuit de directie is er een grote betrokkenheid.

Bluetech Engineering heeft een mensgerichte aanpak, luistert naar de medewerkers en de organisatie voelt warm en familiair. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en de organisatie is gericht op het bieden van carrièreperspectief en er wordt veel gedaan op het gebied van trainingen op maat, cursussen en persoonlijke ontwikkeling. Bij Bluetech Engineering is ook veel tijd voor gezelligheid, borrels en personeelsuitjes, successen worden er gevierd. Medewerkers in dienst van Bluetech Engineering hebben een gezonde balans tussen werk en privé. Excelleren op de momenten dat het nodig is, is het motto.

Direct solliciteren

Je kunt nu solliciteren op deze vacature. Vul je gegevens in en upload je CV binnen twee minten. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Vacature

Business Unit Manager Techniek

Heb je vragen over deze vacature of solliciteren? Stel ze via de chat of neem contact op met deze expert.

Ronald van Geffen

Recruiter

06-55108655 ronald@bluetech-engineering.nl

Geslacht:

Jouw droombaan nog niet gevonden?

Zoek op bijvoorbeeld de gewenste functietitel, opleiding of sector.
Of neem contact met ons op.