solliciteer direct

Vacature

Corporate Recruiter Utiliteit – Amersfoort

time_icon

Fulltime

document_icon

Arbeidsbemiddeling

document_icon

HBO

document_icon

Utrecht

Publicatiedatum: 2020-02-06

Functie omschrijving

Corporate Recruiter Utiliteit – Amersfoort
Wil jij jezelf ontwikkelen binnen een inspirerende en ondernemende omgeving, heb je passie voor mensen? Kom werken bij Bluetech Engineering!

Als Corporate Recruiter bij Bluetech Engineering ga je creatief op zoek naar nieuwe collega’s: starters, young professionals en professionals. Je ontwikkelt hiervoor je eigen wervingsstrategie en deze breng je ook in de praktijk. Je bent dagelijks bezig met het binnenhalen van talent voor de Business Unit Utiliteit. Dit doe je in samenwerking met je collega’s van recruitment en sales. Er is veel ruimte voor toffe ideeën en creativiteit. Ook voer je sollicitatiegesprekken met sollicitanten; dit kan op kantoor, maar ook op een locatie buiten de deur. Daarnaast ben je continu in contact met potentiële kandidaten en als Corporate Recruiter is het natuurlijk belangrijk dat je een sterke netwerker bent. Natuurlijk zorgen wij er voor dat je alle ins en outs van o.a. gesprekstechnieken, arbeidsmarktcommunicatie, online marketing en data gedreven recruitment onder de knie krijgt.

Functie eisen

Dit bieden wij

Wat bieden wij jou?
Uiteraard bieden we je een prachtige toekomst als Corporate Recruiter binnen Bluetech Engineering, maar daar blijft het niet bij. We bieden je namelijk ook:
• De mogelijkheid om een deel van je brutosalaris in te ruilen voor secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een auto van de zaak en/of extra vakantiedagen
• Een laptop en telefoon van de zaak
• Een op maat gemaakt traineeship dat is toegespitst op jouw behoefte als Corporate Recruiter
• Persoonlijke coaching en begeleiding d.m.v. bijvoorbeeld trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling, die staat bij ons voorop!
• Gelijkwaardigheid op de werkvloer. Jouw mening is net zo belangrijk als die van ons, dus laat vooral van je horen!
• Een goede balans tussen werk en privéleven. We moedigen je aan wanneer je een nieuwe klus binnenhaalt, maar ook wanneer je op tijd naar huis gaat om te sporten, te klussen of te koken
• En ook niet onbelangrijk: elk kwartaal een top event! Denk hierbij aan blokarten, slipcursus, waterskiën of lasergamen. Ook de traditionele evenementen als sinterklaas en Kerst worden bij ons gevierd. Uiteraard altijd met goed eten, drinken en de leukste groep techneuten en corporate recruiters van Nederland!
Denk jij dat jij geschikt bent voor de functie van Corporate Recruiter Utiliteit?
Solliciteer dan direct door hiernaast je gegevens in te vullen en op de button te klikken.
Toch niet helemaal wat je zoekt? Neem dan alsnog even contact met ons op. Er is namelijk veel meer mogelijk dan je denkt binnen Bluetech Engineering!

Direct solliciteren

Je kunt nu solliciteren op deze vacature. Vul je gegevens in en upload je CV binnen twee minten. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Vacature

Corporate Recruiter Utiliteit – Amersfoort

Heb je vragen over deze vacature of solliciteren? Stel ze via de chat of neem contact op met deze expert.

Ronald van Geffen

Recruiter

06-55108655 ronald@bluetech-engineering.nl

Geslacht:

Jouw droombaan nog niet gevonden?

Zoek op bijvoorbeeld de gewenste functietitel, opleiding of sector.
Of neem contact met ons op.