solliciteer direct

Vacature

Junior Engineer Elektrotechniek – Amsterdam

time_icon

Fulltime

person_icon

Engineer

document_icon

Utiliteit - Algemeen

document_icon

MBO/HBO

document_icon

Noord-Holland

Publicatiedatum: 2020-06-02

Functie omschrijving

Onlangs een technische studie afgerond richting elektrotechniek? Ben je op zoek naar een omgeving waarin je kan leren én waar jouw ontwikkeling centraal staat als engineer elektrotechniek? Lees dan verder.

Je bent er helemaal klaar voor. Na het afronden van je opleiding richting elektrotechniek ben je op zoek naar een omgeving waarin je jezelf kan ontwikkelen en je weet wat je in je mars hebt. Ergens is er een baan dat alles heeft waar jij naar zoekt. Je weet alleen nog niet hoe en waar je deze baan kunt vinden en wat nou het beste bij je past…
Durf jij het aan om met dé specialist in de technische arbeidsmarkt te sparren en jouw mogelijkheden te ontdekken?

Wat ga je doen?
Als junior engineer elektrotechniek ben je al enigszins (vanuit de praktijk of vanuit je studie) bekend met werkzaamheden zoals engineering, tekenen, ontwerpen etc of heb je hier interesse in. Heb je hier nog geen ervaring mee? Geen probleem. Je gaat meelopen met een ervaren engineer die jou de kneepjes van het vak gaat leren. Samen met een projectteam ben je verantwoordelijk voor het engineeren en berekenen van elektrotechnische installaties binnen de utiliteit.
Je werkt aan verschillende gave projecten van verschillende grootte. Als engineer elektrotechniek ben je dagelijks nauw betrokken bij de projecten. Je vindt het leuk om technische vraagstukken op te lossen. Jouw interesse zit vooral bij de elektrotechniek. Je wilt jezelf ontwikkelen, maar zoekt de juiste omgeving en uitdaging. Je vindt het belangrijk om ook aan jouw persoonlijke ontwikkeling te werken en staat open voor trainingen op het gebied van communicatie, assertiviteit en time management. Het is een afwisselende functie met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Niet alleen op gebied van elektrotechniek, maar ook soft skills!

Functie eisen

– Je vertrouwt op jouw ambitie en bent bereid om in jezelf te investeren. Dit doe je door een goede
balans te vinden tussen werk/privé om het maximale uit jezelf te halen;
– Je hebt een technische opleiding werktuigbouwkunde of installatietechniek op minimaal MBO niveau;
– Je zoekt een werkgever/partner die je helpt jezelf te ontwikkelen. Daarnaast vinden wij het fijn dat je ook een goed sociaal leven hebt.

Dit bieden wij

Als organisatie zijn wij echt uniek en dat krijgen we dagelijks terug van klanten en medewerkers. Wij zijn anders, een tikkeltje eigenwijs en zijn van mening dat niet jij moet zoeken naar vacatures. Jij bent specialist op jouw vakgebied, wij op die van ons: de technische arbeidsmarkt. Wij moeten kijken naar jouw wensen en ambities en daar de juiste omgeving voor vinden en creëren. De randvoorwaarden moeten goed zijn, waarin we je volop faciliteren:

• €2.200 – €2.800,- . Indien jij je ontwikkelt dan doet je salaris dat ook;
• persoonlijk opleidingsbudget om jezelf continu te verbeteren;
• loopbaan coach die betrokken is met jouw ontwikkeling en welzijn. De verhouding is zakelijk maar waar mogelijk ondersteunen we onze mensen ook privé;
• organisatie met eigen identiteit: warm werkgeverschap, ambitie en 100% focus op techniek;
• reiskostenvergoeding of de mogelijkheid tot het rijden van een auto van de zaak;
• trainingen (door externe specialist) gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling: o.a. time management, communiceren, beïnvloeden en assertiviteit;
• elk kwartaal een top event (blokarten, slipcursus, waterskiën, lasergamen etc.) maar ook de traditionele (sinterklaas & kerst) evenementen vieren wij. Uiteraard altijd met goed eten, drinken en de leukste groep techneuten in Nederland;
• goede pensioenregeling voor later (tevens partnerpensioen);
• jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
• stabiele, gezonde en betrokken organisatie;
• leerzame projecten bij zeer interessante klanten;
• uiteraard vakantiegeld en vakantiedagen om even niet aan het werk te denken. We vinden het belangrijk dat je ook je rust pakt!

Direct solliciteren

Je kunt nu solliciteren op deze vacature. Vul je gegevens in en upload je CV binnen twee minten. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Vacature

Junior Engineer Elektrotechniek – Amsterdam

Heb je vragen over deze vacature of solliciteren? Stel ze via de chat of neem contact op met deze expert.

Jolien Feenstra

Recruiter

06-29174468 jolien@bluetech-engineering.nl

Geslacht:

Jouw droombaan nog niet gevonden?

Zoek op bijvoorbeeld de gewenste functietitel, opleiding of sector.
Of neem contact met ons op.