solliciteer direct

Vacature

Traineeship BIM modelleur Almere

time_icon

Fulltime

person_icon

BIM Modelleur

document_icon

Utiliteit - BIM

document_icon

MBO/HBO

document_icon

Flevoland

Publicatiedatum: 2022-07-01

Functie omschrijving

Met ons Traineeship BIM Modelleur leiden wij young professionals met passie voor techniek op tot BIM modelleur installatietechniek. Als BIM modelleur lever jij een directe bijdrage aan het verduurzamen van gebouwen door innovatieve installaties te ontwerpen. En dit allemaal middels gave 3D Revit software waarbij BIM het proces is. BIM staat voor; bouw informatie model en maakt mogelijk dat verschillende partijen binnen een BIM-project samen werken om te komen tot het uiteindelijke resultaa

Hoe ziet jouw dag er uit?
Bij binnenkomst neem je een bak koffie, en start je het Revit programma op. Samen met je BIM-team nemen jullie lopende projecten door om te kijken waar de prioriteiten liggen. Het vertrekpunt van het werk is meestal een schetstekening. Deze ga jij passend maken in de beschikbare ruimte waarin de installatie moet komen, in 3D. Tijdens de ontwerpfase hou jij er rekening mee dat de installatie aan de kwaliteitsnormen en wettelijke eisen volgens geldende NEN-normen voldoet. In de laatste fase wordt het BIM model gecontroleerd door een BIM coördinator ter afronding en dan mag het volgende project of onderdeel van start. Jouw inbreng is en blijft tijdens BIM overleggen heel belangrijk. Frisse ideeën over hoe een installatie efficiënter en duurzamer kan worden ontworpen worden gewaardeerd binnen het BIM-team. “Het delen van kennis is vermenigvuldigen van de kennis.”

Je bent de specialist achter het stuur van je eigen loopbaan. De koers bepaal jij en wij helpen en ondersteunen jou hierbij middels coaching en begeleiding. Zowel werktuigbouwkundige als elektrotechnische installatie zijn allebei boeiende vakgebieden. Afhankelijk van je voorkeur gaan we samen aan de slag om het beste BIM modelleur in jou naar boven te halen.

Functie eisen

Wat vragen wij?
– Minimaal MBO niveau 4 afgestudeerd met een technische studieachtergrond;
– Affiniteit met de techniek;
– Je bent leergierig en je bent niet bang om je mening te laten horen;
– Een actieve deelname aan het traineeship gedurende de 18 maanden!

Dit bieden wij

Wat bieden wij?
– Een startsalaris van € 2300,- bruto per maand o.b.v. 40 uur in de week;
– Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
– Reiskostenvergoeding;
– Een persoonlijk opleidingsbudget;
– De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen je vakgebied en door te groeien;
– Het meest (inhoudelijk) complete traineeship BIM modelleur installatietechniek;
– Persoonlijke coaching en begeleiding. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop!

Lijkt dit traineeship jou interessant? Reageer dan op de solliciteerknop of neem contact op met Youri Fokker of Jean Martijn voor meer informatie.
Toch niet helemaal wat je zoekt? Neem dan alsnog even contact met ons op. Er is namelijk veel meer mogelijk dan je denkt binnen Bluetech Engineering!

Direct solliciteren

Je kunt nu solliciteren op deze vacature. Vul je gegevens in en upload je CV binnen twee minten. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Vacature

Traineeship BIM modelleur Almere

Heb je vragen over deze vacature of solliciteren? Stel ze via de chat of neem contact op met deze expert.

Jean-Ives Martijn

Recruiter

+31643760668 Jean@bluetech-engineering.nl

Geslacht:

Jouw droombaan nog niet gevonden?

Zoek op bijvoorbeeld de gewenste functietitel, opleiding of sector.
Of neem contact met ons op.