solliciteer direct

Vacature

Traineeship Werkvoorbereider Apeldoorn

time_icon

Fulltime

person_icon

Werkvoorbereider

document_icon

Beveiliging - Brandbeveiliging

document_icon

HBO

document_icon

Gelderland

Publicatiedatum: 2022-06-01

Functie omschrijving

Wil jij bijdragen aan een veiliger Nederland? En vind jij doorgroeimogelijkheden belangrijk? Goed dat je dit leest! In het Traineeship staat jouw groei en ontwikkeling centraal. Daarom ga jij samen met een externe coach een plan maken om jouw ambities waar te maken. Daarbij geven wij graag een stukje zekerheid en vertrouwen terug door direct een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden! Werkervaring is niet nodig voor deze vacature. Jouw talent is meer dan voldoende.

In het Traineeship Brandmeldtechniek bieden wij jou een opleidingsprogramma van 18 maanden aan waarin je verschillende brandmeld gerelateerde hard- en soft skills gaat leren. Dit doe je niet alleen, maar samen met een klas gelijkgestemden trainees. Daarnaast start je gelijk met praktijkervaring opdoen bij een opdrachtgever die bij jouw persoonlijkheid past. Jij gaat dus werken en leren in een omgeving met gemotiveerde trainees en ervaren brandmeld werkvoorbereiders, engineers en projectleiders. Met z’n alle hebben we maar één doel: jou ontwikkelen tot een volwaardige werkvoorbereider en daar voorbij!

Hoe ziet een dag als werkvoorbereider eruit? Je start de dag met een goede bak koffie en het checken van je e-mail. In je mail zie je werktekeningen waarvan jij het materiaal moet bestellen. Je gaat hier direct mee aan te slag. Tussendoor krijg je een telefoontje van een monteur die zich ziekmeld. Nu loopt de planning die jij hebt gemaakt in gevaar dus ga je direct aan de slag om hier een oplossing voor te bedenken. Het is inmiddels 11 uur en je moet nog materiaal uit het magazijn halen om mee te nemen naar de project locatie. ’s Middags verlaat je het kantoor om op de project locatie de werkzaamheden te coördineren. Je hoort dat er een meerwerk is ontstaan dus start je direct met het calculeren van de kosten. Na deze veelzijdige dag ga jij vol energie weer terug naar huis.

Bij Bluetech Engineering staan wij voor warm werkgeverschap en helpen we elkaar graag verder. Zo hebben wij een HR Business Partner die jou helpt met het inhoudelijk samenstellen van je opleidingsplan. Ook werken er verschillende professionals binnen de organisatie die jou kunnen helpen bij vakinhoudelijke vragen. Voor jouw persoonlijke ontwikkeling krijg je een externe coach toegewezen die jou 18 maanden begeleidt.
Natuurlijk is er ook ruimte voor ontspanning! Zo zorgen wij ervoor dat we 4 keer per jaar wat leuks met z’n allen gaan doen. Denk hierbij aan (blow)karten, bowlen, varen, bbqen, E-steppen etc. Ook kan een gezamenlijke kerstborrel niet ontbreken.

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?
Om er voor te zorgen dat jij als trainee gaat slagen is het belangrijk dat jij jezelf herkent je jezelf in de volgende punten:
• Je hebt minimaal een afgeronde hbo opleiding
• Je woont in de omgeving van Apeldoorn
• Je beschikt over een rijbewijs B
• Je bent communicatief sterk
• Je bent leergierig & nieuwsgierig
• Je houdt van aanpakken en grijpt nieuwe kansen dan ook met beide handen aan
• Je bent niet bang om je mening te geven en om hulp te vragen wanneer je vastloopt

Lijkt dit traineeship jou interessant? Reageer dan op de solliciteerknop of neem contact op met Nikki Koops voor meer informatie.
Toch niet helemaal wat je zoekt? Neem dan alsnog even contact met ons op. Er is namelijk veel meer mogelijk dan je denkt binnen Bluetech Engineering!

Dit bieden wij

Wat je naast het programma nog meer van ons mag verwachten:
• Een vast contract voor onbepaalde tijd
• Een bruto startsalaris van € 2.600,- op basis van een 40-urige werkweek
• Je krijgt 27 vakantiedagen om te zorgen voor een goede werk- privé balans.
• Je hebt de mogelijkheid gebruik te maken van een lease-auto of een reiskostenvergoeding.
• Goede begeleiding: je krijgt je eigen mentor toegewezen met wie je regelmatig gesprekken hebt.
• Inspirerende collega’s die voor je klaarstaan en helpen wanneer je vragen hebt.
• Mogelijkheden om je netwerk uit te breiden.

Direct solliciteren

Je kunt nu solliciteren op deze vacature. Vul je gegevens in en upload je CV binnen twee minten. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Vacature

Traineeship Werkvoorbereider Apeldoorn

Heb je vragen over deze vacature of solliciteren? Stel ze via de chat of neem contact op met deze expert.

Geslacht:

Jouw droombaan nog niet gevonden?

Zoek op bijvoorbeeld de gewenste functietitel, opleiding of sector.
Of neem contact met ons op.