solliciteer direct

Vacature

Werkvoorbereider Kabels en Leidingen – Amsterdam

time_icon

Fulltime

document_icon

Infra

document_icon

MBO/HBO

Publicatiedatum: 2021-05-01

Functie omschrijving

Heb jij ervaring als werkvoorbereider in regio Amsterdam, binnen de dynamische wereld van kabels en leidingen, en ben je toe aan een volgende uitdaging? Bij Bluetech Engineering bieden wij jou de mogelijkheid om als wervoorbereider mee te werken aan mooie infrastructerele projecten, en jezelf te ontwikkelen. Hoe ziet dat eruit? Je gaat van project naar project (in regio Amsterdam), zo sta je dus nooit stil en doe je werkervaring op binnen verschillende aannemers! Daarnaast volg je trainingen bij ons op kantoor, zodat je kan groeien in je rol als werkvoorbereider kabels en leidingen!

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider kabels en leidingen in regio Amsterdam ben je onmisbaar tijdens het bouwproces. Je fungeert als schakel tussen de opdrachtgever en de uitvoering. Jij bent als één van de weinigen van A tot Z betrokken bij een project. Je verzorgt de inkoop van materialen, de financiële afhandeling van het project, stuurt onderaannemers of monteurs aan en bewaakt de werkplanning van het project.

Jij als werkvoorbereider kabels en leidingen in regio Amsterdam vindt het interessant om aan mooie projecten te werken. De grootte van de projecten kunnen verschillen. De ene keer ben je bezig met één groot project, terwijl je een andere keer verschillende projecten tegelijkertijd draait. Wat voor projecten denk je wellicht? Deze kunnen verschillen van nieuwbouw projecten voor hoofdleidingen, saneringen van diensleidingen, de aanleg van laadpalen, huisaansluitingen, travo huisjes of grote projecten.

Bij Bluetech Engineering sta jij als werknemer centraal. Wij staan voor het begeleiden en opleiden van onze mensen. We bieden persoonlijk leiderschapstrainingen aan op ons kantoor in Leusden, en daarnaast kan jij als werknemer ook werkgerelateerde trainingen volgen, afhankelijk van jouw functie en niveau. Wil jij je kennis van elektrotechniek, of management opkrikken? Wij begeleiden je! Zodat jij je doelen kan bereiken.

Functie eisen

– Je hebt MBO of HBO werk- en denkniveau in technische richting; bijvoorbeeld elektrotechniek, mechatronica, werktuigbouwkunde of civiele techniek;
– Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in de infrabranche;
– Je bent een projectenman/vrouw. Bent bereid om van project naar project gaan;
– Je bent woonachtig in de regio Amsterdam;
– Je wil er, in samenwerking met ons, een succes van maken en jezelf blijven ontwikkelen.

Dit bieden wij

– Een marktconform salaris;
– De mogelijkheid om een deel van je salaris in te ruilen voor een leaseauto;
– Reiskostenvergoeding;
– 27 vakantiedagen;
– Een persoonlijke opleidingsbudget;
– De mogelijkheid om aan gave projecten mee te werken;
– Een jaarlijkse bonus op basis van het aantal gewerkte uren.

Direct solliciteren

Je kunt nu solliciteren op deze vacature. Vul je gegevens in en upload je CV binnen twee minten. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Vacature

Werkvoorbereider Kabels en Leidingen – Amsterdam

Heb je vragen over deze vacature of solliciteren? Stel ze via de chat of neem contact op met deze expert.

Jitske Ypenburg

Recruiter

06-21153660 jitske@bluetech-engineering.nl

Geslacht:

Jouw droombaan nog niet gevonden?

Zoek op bijvoorbeeld de gewenste functietitel, opleiding of sector.
Of neem contact met ons op.