solliciteer direct

Vacature

Werkvoorbereider Beveiligingstechniek – Amersfoort

time_icon

40 uur

person_icon

Beveiliging-Beveiligingstechniek

Publicatiedatum:

Introductie

Starten in een branche die constant in ontwikkeling is? Start met traineeship Beveiligingstechniek en verdien tot € 2.900,- per maand. Groei door tot Werkvoorbereider of zelfs naar Projectleider! Bel of app Colin op 06-82347002.

Organisatie

Je werkt bij Bluetech Engineering. Wij zijn een gespecialiseerd technisch detacheringbureau op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en technische bedrijfskunde. Als technisch detacheerbureau werken wij bij de mooiste projecten in de techniek en bouw. Dit doen wij voor toonaangevende klanten.

Bluetech Engineering is de thuisbasis voor techneuten. Verder bouwen aan jouw loopbaan in de techniek? Wij bieden je perspectief, een platform en alle tools die jij nodig hebt om te groeien. Onze focus, dat ben jij. We werken samen aan een technische toekomst.

Functie

Starten met jouw technische carrière? Deze branche is constant in ontwikkeling en biedt veel ruimte om door te groeien én te leren.

Ons traineeship Beveilgingstechniek is een traject van 24 maanden. Je combineert de praktijk en theorie door te starten met het traineeship en de theorie toe te passen bij één van de bedrijven waarmee we mee samenwerken. Hierdoor ontwikkel jij, je binnen 24 maanden tot de professional in de Beveiligingstechniek. Start als Werkvoorbereider of Engineer en groei uiteindelijk door tot Projectleider!

Het traject is een combinatie tussen leren en werken. Je start eerst met de basiskennis van elektrotechniek. Vervolgens start het onderdeel Technicus Beveiligingssystemen en daarna volgt het blok Projecteringsdeskundige Video Surveillance Systems.

Deze blokken sluiten we af met oefenexamens en uiteindelijk een officieel examen. Aan het eind van het traineeship ben je een gecertificeerde professional in de beveiligingstechniek.

Functie-eisen

  • Mbo 4 werk- en denkniveau;
  • Geïnteresseerd in de techniek en computersystemen;
  • Je pakt systemen gemakkelijk op.

Aanbod

  • Salaris tussen de € 2.400,- en € 2.900,- per maand o.b.v. jouw ervaring of opleiding;
  • Een volledig betaald Traineeship van 18 maanden (theorie, praktijk, begeleiding en persoonlijke coaching);
  • Een mobiliteitsbudget en/of extra vakantiedagen (tegen een deel van je brutosalaris);
  • Reiskostenvergoeding van € 0.21,- per kilometer;
  • Genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen. Start met het traineeship en groei door naar Engineer of Werkvoorbereider;
  • Leuke bedrijfsuitjes! Afgelopen jaar gingen we karten, steengrillen en bowlen. Natuurlijk is er ook nog de jaarlijkse kerstborrel!

Sollicitatie

Klaar om te starten met jouw technische carrière? Bel of app Colin op 06-82374383. Hij vertelt je graag meer over het traineeship!

Jouw droombaan nog niet gevonden?

Zoek op bijvoorbeeld de gewenste functietitel, opleiding of sector.
Of neem contact met ons op.