solliciteer direct

Vacature

Werkvoorbereider Sprinklertechniek – Utrecht

time_icon

40 uur

person_icon

Beveiliging-Sprinklertechniek

Publicatiedatum:

Introductie

Zorg jij ervoor dat de juiste spullen aanwezig zijn voor de projecten van Sprinklerinstallaties. Start met het traineeship Sprinklertechniek en verdien tot € 2.700,-. Bel of app Colin op 06-82347002.

Organisatie

Bluetech Engineering heeft al meer dan 12 jaar een belangrijke positie in de technische branche. De focus op de techniek zie je terug in vier business units: Infra, Utiliteit, Beveiliging en BIM. Van traineeships tot interim professionals tot BIM Expertise. 

Een organisatie die zich richt op de ontwikkeling. Of je nou aan het begin van jouw technische carrière staat, de switch naar de techniek wil maken of al veel ervaring hebt in de branche. Dit zie je terug in het persoonlijk opleidingsbudget en carrière pad met de juiste combinatie van hard en soft skills.

Functie

Tijdens het traineeship ga jij je specialiseren in de Sprinklertechniek branche. Een combinatie van theorie en praktijk. Start je met het traineeship? Dan start je ook gelijk bij één van de bedrijven waar Bluetech Engineering mee samenwerkt. Na 24 maanden ben jij Werkvoorbereider. 

Wat doe je precies als Werkvoorbereider?

Als Werkvoorbereider zorg jij voor de voorbereiding bij projecten. Jouw collega’s hebben de juiste materialen én starten op tijd met de projecten. Je bent dus ook verantwoordelijk voor de administratieve processen. Je bestelt de juiste spullen voor de Engineer Sprinklerinstallaties en ontwerpt de technische installaties. Het is een afwisselende functie waar je zelfstandig aan het werk bent, maar ook samen met de projectleider zorg draagt voor de juiste voorbereiding van installatiewerkzaamheden. Samen bewaken jullie de voortgang. Deze werkzaamheden voer je uit voor een project in Utrecht. 

Functie-eisen

  • Je hebt mbo4 werk- en denkniveau;
  • Affiniteit met de techniek;
  • Je bent goed in wiskunde en handig met Excel.

Aanbod

  • Salaris tussen de € 2.600,- of € 2.700,- in het eerste jaar en € 2.700,- of € 2.800,- in het tweede jaar;
  • Een volledig betaald traineeship van 24 maanden (theorie. praktijk, begeleiding en persoonlijke coaching);
  • Een mobiliteitsbudget of een projectgebonden auto is beschikbaar in overleg;
  • Direct een vast contract;
  • 27 vakantiedagen bij een fulltime functie;
  • Leuke bedrijfsuitjes! Afgelopen jaar gingen we bowlen en naar een VR Escape Room. Natuurlijk is er ook de jaarlijkse kerstborrel!

Sollicitatie

Klaar om Bluetecher te worden? Bel of app Colin op 06-82347002. Hij vertelt je graag meer over het traineeship!

Jouw droombaan nog niet gevonden?

Zoek op bijvoorbeeld de gewenste functietitel, opleiding of sector.
Of neem contact met ons op.