solliciteer direct

Vacature

Werkvoorbereider Sprinklertechniek – Utrecht

time_icon

40 uur

person_icon

Beveiliging-Sprinklertechniek

Publicatiedatum:

Introductie

Zorg jij ervoor dat de juiste spullen aanwezig zijn voor de projecten van Sprinklerinstallaties? Start met het traineeship Sprinklertechniek en verdien tot € 2.900,-. Bel of app Pim op 06-82374383.

Organisatie

Je werkt bij Bluetech Engineering. Wij zijn een gespecialiseerd technisch detacheringbureau op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en technische bedrijfskunde. Als technisch detacheerbureau werken wij bij de mooiste projecten in de techniek en bouw. Dit doen wij voor toonaangevende klanten.

Bluetech Engineering is de thuisbasis voor techneuten. Verder bouwen aan jouw loopbaan in de techniek? Wij bieden je perspectief, een platform en alle tools die jij nodig hebt om te groeien. Onze focus, dat ben jij. We werken samen aan een technische toekomst.

Functie

Tijdens het traineeship ga jij, je specialiseren in de Sprinklertechniek branche. Het is een combinatie van theorie in praktijk. Start je met traineeship? Dan start je ook gelijk bij één van de bedrijven waar Bluetech Engineering mee samenwerkt. Na 18 maanden ben je Werkvoorbereider of Engineer.

Wat doe je precies als Werkvoorbereider?

Je zorgt ervoor dat de juiste materialen aanwezig zijn bij een project. Hierdoor hebben jouw collega’s de juiste materialen én starten ze op tijd met het project. Jij bent verantwoordelijk voor de administratieve processen. Zo bestel je de juiste spullen voor de Engineer en ontwerp je technische installaties. De rol van werkvoorbereider is een afwisselende rol, waarin je zelfstandig en in overleg met de projectleider zorg draagt voor de juiste voorbereiding van installatiewerkzaamheden. Natuurlijk bewaak je ook deels de voortgang van het project. Dit voer je uit op onze locatie in Utrecht.

Functie-eisen

  • Je hebt mbo 4 werk- en denkniveau;
  • Affiniteit met de techniek;
  • Goed in wiskunde en handig met Excel.

Aanbod

  • Salaris tussen de € 2.400,- en € 2.900,- per maand o.b.v. jouw ervaring of opleiding;
  • Een volledig betaald Traineeship van 18 maanden (theorie, praktijk, begeleiding en persoonlijke coaching);
  • Een mobiliteitsbudget en/of extra vakantiedagen (tegen een deel van je brutosalaris);
  • Reiskostenvergoeding van € 0.21,- per kilometer;
  • Genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen. Start met het traineeship en groei door naar Engineer of Werkvoorbereider;
  • Leuke bedrijfsuitjes! Afgelopen jaar gingen we karten, steengrillen en bowlen. Natuurlijk is er ook nog de jaarlijkse kerstborrel!

Sollicitatie

Klaar om te starten met jouw technische carrière?Bel of app Pim op 06-82374383. Hij vertelt je graag meer over het traineeship!

Jouw droombaan nog niet gevonden?

Zoek op bijvoorbeeld de gewenste functietitel, opleiding of sector.
Of neem contact met ons op.