Bluetech Engineering
Bluetech Engineering Young Professional Jesse van Zuijlen

TRUST YOUR AMBITION

TRUST YOUR AMBITION

Om het beste uit jezelf te halen. Dus stel je eens aan ons voor.

Om het beste uit jezelf te halen. Dus stel je eens aan ons voor.

Wij helpen je graag verder als young professional, bijvoorbeeld in een traineeship.

Wij helpen je graag verder als young professional, bijvoorbeeld in een traineeship.

je kennis vergroten, in je uitdaging blijven.

je kennis vergroten, in je uitdaging blijven.

Maar je voelt dat je meer kan en meer wil. Projecten die echt bij je passen,

Maar je voelt dat je meer kan en meer wil. Projecten die echt bij je passen,

Je bent net van school, al ergens begonnen of een paar jaar aan de slag in de techniek.

Je bent net van school, al ergens begonnen of een paar jaar aan de slag in de techniek.

STEL JE EENS VOOR...

Werken als
Young Professional
bij Bluetech Engineering

Ronald van Geffen

Commercieel Directeur

Kom eens vrijblijvend over je toekomst sparren.

YOUNG PROFESSIONAL BIJ BLUETECH ENGINEERING

Ben je een starter of heb je enkele jaren ervaring (0-2 jaar) en barst je van de ambitie? Dan is young professional bij Bluetech Engineering zeker iets voor jou. Wij helpen je om  jouw ambitie te realiseren en om jouw loopbaan als professional in de elektrotechniek, werktuigbouwkunde, civiele techniek of bouwkunde te ontwikkelen.

Opleidingen & Trainingen

We ondersteunen je met gerichte opleidingen en trainingen maar ook met coaching en mentoring. We zorgen voor een thuisbasis van gelijkgestemde collega’s waar plezier in het werk naast vakkennis wordt gedeeld. We begeleiden je naar voor jou passende, prestigieuze projecten die jou de juiste ervaring bijbrengen. Zo investeren we in elkaar.

Volop kansen

Je krijgt bij ons volop de kans om je talenten te ontwikkelen. Wij gaan in jou investeren en gezamenlijk stellen we een carrièreplanning op. Je krijgt van ons een coach en op jouw talent en opleiding uitgestippelde cursussen. Hierbij zijn  presentatie- & communicatietrainingen, time management/assertiviteit trainingen inbegrepen.

Prestigieuze projecten

Je komt te werken in projecten van prestigieuze bedrijven. Wij zorgen voor genoeg afleiding, leuke uitjes en gave collega’s om trots op te zijn. Kennisdelers die allemaal vooruit willen en jou daarbij willen helpen.

RUIMTE OM TE EXCELLEREN

Bluetech Engineering biedt niet alleen de projecten die bij je passen. Wij zien onze young professionals graag met regelmaat terug op kantoor.

Kennis delen

Zo creëren we zoveel mogelijk momenten in het jaar dat je al je Bluetech collega’s tegenkomt. Wij proberen elkaar te zien op verschillende locaties en zorgen voor een gaaf programma.

Gezellig

Wij vinden het ook van groot belang om minimaal zes keer per jaar bij elkaar te komen. Gezellig samen een biertje drinken of om een pizza te eten. Ervaringen delen en kennis opdoen. Maar ook een dagje survival of een rondje karten gaan we niet uit de weg.

Passie voor techniek

Bluetech Engineering gelooft in mensen die passie voor techniek hebben en die deze passie willen delen.

Voor ons is het belangrijk dat onze mensen niet alleen met ons maar ook onderling een sterke band opbouwen. Wij beschouwen onszelf daarom meer dan een technisch detacheringsbureau.

Technische kwaliteiten

Sinds 2011 leiden we technisch talent op, dagen we professionals uit, en zijn we een aanspreekpunt en partner voor onze opdrachtgevers. Iedere techneut heeft kwaliteiten, bewust of onbewust. Wij gaan graag met je aan de slag. Door verschillende opdrachten in combinatie met de trainingen komt je carrière in een stroomversnelling. En daarom kies je voor Bluetech Engineering.

DE VOORDELEN VAN DETACHERING

Detachering biedt young professionals vele voordelen. Zo kom je in een relatief korte tijd met verschillende bedrijven in aanraking en maak je zo sneller carrière ten opzichte van jouw leeftijdsgenoten.

Kijkje in de keuken van verschillende bedrijven

Je krijgt de kans om in de keuken te kijken bij meerdere bedrijven die in verschillende sectoren actief zijn. Je hoeft je niet vervelen en je kunt jezelf continu uitdagen met uitdagende projecten binnen nieuwe omgevingen en verschillende functies en rollen. Daarnaast leer je veel over de diverse IT systemen, procedures en werkwijzen van de opdrachtgevers.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Detachering biedt uitzicht op doorgroeimogelijkheden en uitstekende arbeidsvoorwaarden als een vast dienstverband, goede pensioenregeling en bonusregeling. Als het voor het werk het noodzakelijk is, bieden we je zelfs een auto van de zaak aan en dat is na jaren studie natuurlijk een mooie bijkomstigheid.

Het inlenen van young professionals

Onze opdrachtgevers huren regelmatig technisch personeel en technische expertise in (flexibele schil). Het inhuren (of inlenen) voor een langere tijd heet detachering. Het detacheren van mensen gebeurt via een detacheringsbureau zoals Bluetech Engineering. Periodes zijn gemiddeld 6 tot 12 maanden. Het inlenen gebeurt veelal omdat er piekbelasting is, grote projecten afgerond moeten worden of ter vervanging van een zieke medewerker. Uiteraard maken we specifieke afspraken met onze opdrachtgevers ten aanzien van het kennis- & ervaringsniveau van onze young professionals.

Vele mogelijkheden op de arbeidsmarkt

Tenslotte leer je sneller je mogelijkheden op de arbeidsmarkt kennen. Door de diversiteit aan opdrachten die je hebt uitgevoerd, weet je exact waar je ambitie ligt, een ambitie waar we graag samen met jou aan werken.

GEDETACHEERD ZIJN BIJ BLUETECH ENGINEERING

Voor onze opdrachtgevers is detacheren één van de opties om technisch personeel in te huren. Zo kunnen zij voor een tijdelijk project ook de juiste tijdelijke expertise inzetten.

In dienst vanaf het eerste moment

Wanneer jij voldoet aan het Bluetech DNA, dan word je direct aangenomen. Ook wanneer er nog geen opdracht is en dat is anders dan bij uitzendbureaus en de meeste andere detacheerders. Je komt bij ons in dienst als young professional. Vanuit Bluetech Engineering word je voor langere tijd geplaatst op een mooie opdracht bij onze opdrachtgevers.

Meteen een vast contract

Bij Bluetech Engineering krijg je meteen een vast contract. Van meet af aan heb je van ons het volste vertrouwen.

Projecten die bij jou passen

Wij zoeken de projecten die bij je passen en niet andersom. Wij geloven in talent. Pas jij binnen de organisatie dan bieden wij jou een contract aan. Zonder opdracht.

Tijd voor eigen ontwikkeling

Stel dat je bij ons tussen twee klussen zit, dan krijg je tijd voor andere zaken. Zo heb je jouw handen vrij om via ons jouw kennis  bij te spijkeren of met een coach of mentor te gaan praten. Je bent altijd bij ons op kantoor van harte welkom om een dagje te komen flexwerken.

SOLLICITATIEPROCEDURE

In dienst procedure Bluetech Engineering

SOLLICITEREN BIJ BLUETECH ENGINEERING

Durf je eerlijk naar jezelf te zijn en de uitdaging met ons aan te gaan en dat we samen jouw ambities gaan vormgeven?  Dan willen wij jou graag leren kennen.

Opleiding

Je hebt een afgeronde MBO en/of HBO opleiding in elektrotechniek, civiele techniek of werktuigbouwkunde.

Motivatie

Wij vinden je motivatie het belangrijkst aan je sollicitatie. Dat mag schriftelijk, maar het liefst spreken we je persoonlijk. Geloof in je ambitie en meld je bij ons aan.

JOUW LOOPBAAN BIJ BLUETECH ENGINEERING

Bij Bluetech Engineering kies je niet voor een baan, maar voor een loopbaan in de elektrotechniek, civiele techniek, bouwkunde of werktuigbouwkunde. De route stippelen we samen met jou uit. Op basis van je opleiding, kennis en talent zetten we een stip aan de horizon waar we samen naar toe kunnen werken.

Route uitstippelen

Overigens is je carrière pad niet in beton gegoten. Daarom bieden wij ook opleidingen en trainingen aan. En ook coaching en mentoring horen tot de mogelijkheden. Wat jij nodig hebt, daar gaan we samen aan werken.

OPLEIDING & TRAINING

‘Education permanente’ zeggen de Fransen. Wij zeggen wat je hebt geleerd, kunnen ze je nooit meer afnemen. Ook omdat het technische vak voortdurend in beweging is, vinden wij het van groot belang dat jij, door opleiding en training, van de laatste stand van zaken in de techniek op de hoogte blijft.

Sociale vaardigheden

Goed kunnen communiceren en werken in een teamverband zijn essentiële vaardigheden die worden vereist in een projectteam. Juist daarom bieden wij cursussen aan die jou helpen om deze vaardigheden te ontwikkelen of aan te scherpen. Vaste onderdelen in je soft skill training: presentatietechnieken, communicatietrainingen, assertiviteitstrainingen en timemanagement.

Wij bieden praktijkgerichte trainingen van één of meerdere avonden die een afgerond geheel vormen en waarvan de kennis direct kan worden toegepast bij de uitvoering van je dagelijkse werkzaamheden.

COACHING & MENTORING

We vinden een goede begeleiding van jou op het werk zeer belangrijk. Zeker bij jouw eerste project als alles nog nieuw is. Daarom sparen we geen moeite om je zo goed mogelijk voor te bereiden op een nieuw project of een nieuwe rol.

Klankbord

Een vast aanspreekpunt binnen Bluetech Engineering geeft jou inzicht in jouw competenties, vaardigheden en wensen. Je hebt te allen tijde direct contact met je technische en persoonlijke coach waar je ook regelmatig mee in gesprek gaat.

WAT WORDT MIJN VOLGENDE PROJECT?

We zoeken altijd naar projecten die bij jou passen en opvolging geven aan jouw ambitie. Immers, je ambitie volgen houdt in dat je investeert in de toekomst en in de projecten die goed bij jouw ontwikkeling passen. Kijk onder projecten bij welke opdrachten Bluetech Engineering in het verleden betrokken is geweest. Dan krijg je een idee van wat je mag verwachten.

Learning on the job

Uiteraard helpen we je bij de keuze voor een volgend project en houden we scherp in het oog hoe jij je als young professional ontwikkelt. Je leert tenslotte het meeste “on the job”.

MAAK KENNIS MET JOUW COLLEGA’S

Via onze social mediakanalen kun je kennismaken en contact houden met je collega’s. Wil je wat persoonlijker contact dan staat op ons intranet wie nu op welk project wat doet en waar hij of zij werkt.

Kennisavonden

De kennisavonden zijn eveneens een uitstekende manier om je collega’s te leren kennen en te weten te komen op welke projecten en in welke rollen zij via Bluetech Engineering werken. Leer hun ambitie kennen en zie hoe zij zich ontwikkelen en ontwikkeld hebben.