Bluetech Engineering
Twee engineers bespreken een technische tekening

TRUST YOUR AMBITION

TRUST YOUR AMBITION

bij een bedrijf dat met mij meedenkt als ZZP 'er.

IN SPRAAKMAKENDE PROJECTEN

ALS ZELFSTANDIG PROFESSIONAL

WAAR KAN IK MIJN AMBITIES WAARMAKEN?

BEDENK EENS ...

WERKEN ALS
ZELFSTANDIG PROFESSIONAL
BIJ BLUETECH ENGINEERING

Bjorn van der Wiel

Kom langs voor een goed gesprek!

WERKEN VIA BLUETECH ENGINEERING

Ervaren professionals en specialisten kiezen voor ons omdat we een gesprekspartner zijn voor wat zij in hun professionele loopbaan verder willen bereiken.

Kennis van de markt

We kennen immers de projecten markt heel goed en zitten in een vroeg stadium bij de opdrachtgever aan tafel. Wij werken ook nog eens graag samen met ervaren vakmensen omdat wij dezelfde ambities delen: samen mooie projecten realiseren.

ALS ZZP’ER AAN DE SLAG

Ga je als ZZP’er aan het werk voor ons, dan willen we je eerst leren kennen en sluiten we vervolgens samen een contract waarbij we per project een opdrachtbevestiging tekenen. Wij betalen altijd op tijd onafhankelijk van wanneer de opdrachtgever ons betaalt. Dat risico is dus voor ons.

Mooie projecten

Wij zorgen ervoor dat je mooie projecten doet die bij je passen.

Opleidingen & Trainingen

Je kunt altijd deelnemen aan onze technische en persoonlijke ontwikkelingstrainingen en  je bent ten alle tijden welkom bij onze social events.. Daarnaast kan je tegen kostprijs deelnemen aan specifieke (vak)opleidingen.

Niet zelf achter werk aan

Je hoeft bij Bluetech Engineering niet zelf achter projecten aan te gaan. Dat doen wij voor je.

RAAMOVEREENKOMST

Na het bespreken van je wensen en verwachtingen en bij een wederzijdse klik, teken je een raamovereenkomst bij ons. Van meet af aan heb je van ons het volste vertrouwen.

Bij een opdracht maken we een daarop gerichte opdrachtovereenkomst waar alle rechten en plichten duidelijk in staan omschreven.

WAT WORDT MIJN VOLGENDE PROJECT

We kijken altijd verder dan het project waar je werkt. En we moedigen je aan om dat ook te doen. Immers, je ambitie volgen houdt in dat je investeert in de toekomst en in de projecten die goed bij jou passen.

Mooie klussen

Kijk bij projecten welke opdrachten Bluetech Engineering er onder andere al op heeft zitten. Dan krijg je een idee wat je mag wachten. Uiteraard helpen we je bij de keuze voor een volgend project en houden we scherp in het oog wat bij jou past.

KENNIS DELEN

Trainingen

Je kunt altijd, wanneer je als ZZP’er  voor Bluetech Engineering actief bent, gratis aan onze persoonlijke ontwikkelingstrainingen deelnemen.

Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om deel te nemen aan onze ingekochte technische trainingen.

Kennisavonden

De kennisavonden zijn een uitstekende manier om je collega’s te leren kennen en te weten te komen op welke projecten en in welke rollen zij via Bluetech Engineering zij werken. Leer hun ambitie kennen en zie hoe zij zich ontwikkelen.