solliciteer direct

Vacature

BIM Modelleur E – Amersfoort

time_icon

40 uur

person_icon

BIM

Publicatiedatum:

Introductie

Zie jij ook de toegevoegde waarde van BIM in de installatietechniek? Kun jij al je creativiteit kwijt in het modelleren van Elektrotechnische installaties? Start als BIM Modelleur E en verdien tot € 4.500, – per maand.

Organisatie

Personal, Optimistic, Winning, Educating en Reliable, kortom: POWER! Dit is de essentie van Bluetech Engineering. Wij zijn de thuisbasis voor technici. Met onze jarenlange ervaring in de techniek kennen we de markt als geen ander. Zo werken onze Bluetechers op de mooiste projecten van Nederland en kunnen we onze opdrachtgevers altijd kwaliteit bieden.

Bij ons krijg je alle tools om je verder te ontwikkelen. Onze focus? Dat ben jij! Samen ontdekken we jouw technische talenten en zorgen we ervoor dat je persoonlijk en professioneel kunt groeien. We begeleiden je middels persoonlijke aandacht en staan altijd voor je klaar.

Functie

Installatietechniek is de schakel tussen verduurzaming en de gebouwen. Als BIM Modelleur volg je alle innovaties op het gebied van elektrotechniek. Jij bent de specialist die met kennis helpt om meer stappen te maken op het gebied van de verduurzaming van nieuwe gebouwen. Bij Bluetech Engineering werk je aan uiteenlopende mooie projecten op verschillende locaties. Hierdoor is het werk altijd afwisselend en interessant. Met dit projectmatige werk krijg je de kans om bij verschillende opdrachtgevers ervaring op te doen en je netwerk uit te breiden.

Functie-eisen

 • Minimaal mbo4 werk- en denkniveau;

 • Werkervaring met Revit en Navisworks, eventueel aangevuld met andere 3D software;

 • Minimaal twee jaar werkervaring als BIM Modelleur.

Aanbod

 • Een salaris van € 3.500,- tot € 4.500,- bruto per maand;

 • Contract vanaf 32 uur mogelijk;

 • Bij een fulltime functie heb je 27 vakantiedagen. Met jouw salaris koop je er maximaal 5 dagen bij;

 • Kies zelf jouw vervoer. Een leaseauto, auto gebonden budget of een vergoeding voor het ov.

 • Een onbeperkt opleidingsbudget. Bespreek samen met HR waarin jij jezelf wil ontwikkelen;

 • Kies zelf wanneer je jouw vakantiegeld van 8.33% laat uitbetalen;

 • Er is jaarlijks een vitaliteitsbudget beschikbaar van € 250,- (bij een fulltime functie). Gebruik dit voor jouw sportabonnement, gezonde voeding of een ergonomische bureaustoel voor een thuiswerkplek.

 • Je ontvangt een bonus op basis van jouw gewerkte uren. Dit kan oplopen tot 5% van het jaarsalaris!

Sollicitatie

Benieuwd of er een match is? Daar kun je op twee manieren achter komen. Voor meer informatie kun je bij Charlotte terecht via 06-11195348. Direct solliciteren kan natuurlijk ook, via de sollicitatieknop. We leren je graag beter kennen!

Jouw droombaan nog niet gevonden?

Zoek op bijvoorbeeld de gewenste functietitel, opleiding of sector.
Of neem contact met ons op.