Hier gaat ons hart sneller van kloppen

Ervaringen van Bluetechers en projecten waar we bijzonder trots op zijn.

Niels BIM Modelleur

Enige tijd geleden werd ik blij verrast door een telefoontje van Niels, één van mijn collega’s en elektrotechnisch specialist. Waarom ik kippenvel kreeg van dát moment?

Lees verder

Leergierige dame met een werktuigbouwkundige achtergrond

De combinatie van een leergierige dame met een werktuigbouwkundige achtergrond is zeldzaam maar ze bestaat. Meet Meghana!

Lees verder

CS UTRECHT

Middenin de stad bouwt Utrecht aan het nieuwe stationsgebied, dat in 2030 naar verwachting 100 miljoen reizigers zal ontvangen. In het omvangrijke project komen reizen, werken, winkelen, wonen en ontspannen samen in een aantal deelprojecten, dat met de oude binnenstad het toekomstige centrum van de stad vormt.

Lees verder

DoorStroomStation

Net als Johan Bruggeman werkt Hans Huijzer via Bluetech Engineering aan het Project DoorStroomStation Utrecht. Het nieuwe stationsgebied staat gepland om in 2030 te worden opgeleverd en vormt samen met de oude binnenstad het nieuwe centrum van de stad. Een deelproject hiervan is de realisatie van nieuwe perronkappen en herziene perroninrichting voor de perrons 6 […]

Lees verder

PI2 Zaandam

Op bedrijventerrein HoogTij in Westzaan bouwt het Rijksvastgoedbedrijf in opdracht van het ministerie van Veiligheid en Justitie aan een nieuwe penitentiaire inrichting, die de verouderde capaciteit in deze regio vervangt. De opdracht wordt uitgevoerd door het Consortium Pi2, dat onder andere bestaat uit Ballast Nedam, Imtech, EGM Architecten, Fokkema & Partners en PWC. John Hissink […]

Lees verder

De Noord/Zuidlijn

Een project wat ook wel wordt bestempeld als: het ondergrondse drama, de Noord/Zuidlijn. Er is veel over geschreven in positieve zin maar ook de critici weten het internet te vinden voor ongegeneerde feedback. Vandaag las ik een artikel dat de bouw is afgerond.

Lees verder

Bel mij terug

Ben je geinteresseerd in werken voor een van deze projecten of ben je op zoek naar een specifieke functie? Laat dan je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.