Thuisbasis voor techneuten

Wij geloven dat iedereen recht heeft op warm werkgeverschap.

Trainees

Van horeca naar de techniek

Voordat Lisa de stap maakte naar de techniek, heeft ze jaren in de horeca gewerkt. Anderhalf jaar geleden verhuisde ze naar het oosten, en startte met het opknappen van een klusboerderij. Haar interesse voor de techniek is gaan groeien.

Lees het verhaal van Lisa
Lisa van Assen - Trainee BIM Modelleur

Lees het verhaal van Lisa

Professionals

Meer dan 3 jaar ervaring in één van de business units

Zit jij al een aantal jaar in het vak en weet je wat je wil? We luisteren. Met gerichte opleidingen, trainingen en coaching helpen we je die ambitie waar te maken. Bij Bluetech Engineering vind je alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Lees het verhaal van Niels
bim_modelleur

Lees het verhaal van Niels

Specialisten

Expert binnen infra, utiliteit, energie of overheid

Afwisseling en altijd werken op de top 10 projecten van Nederland. Daar hoef jij je bij ons geen zorgen om te maken. Onze contractvorm voor specialisten biedt je alle voordelen van ondernemen, zonder de risico’s en zonder de lasten.

Lees meer over onze projecten
specialisten

Lees meer over onze projecten

Interimmers

Expert binnen infra, utiliteit, energie of overheid

Ga je als ZZP’er aan het werk voor ons, dan willen we je eerst leren kennen en sluiten we vervolgens samen een contract waarbij we per project een opdrachtbevestiging tekenen. Wij betalen altijd op tijd onafhankelijk van wanneer de opdrachtgever ons betaalt. Dat risico is dus voor ons. Wij zorgen ervoor dat je mooie projecten doet die bij je passen. Je kunt altijd deelnemen aan onze technische en persoonlijke ontwikkelingstrainingen en je bent ten alle tijden welkom bij onze social events. Je hoeft bij Bluetech Engineering niet zelf achter projecten aan te gaan. Dat doen wij voor je.

Bekijk onze projecten
techniek is onze wereld

Bekijk onze projecten

Start met je toekomst of stel een vraag in de chat

Bij Bluetech staan we voor elkaar klaar

Jij bent onze focus!

Onze aanpak is persoonlijk. Wij bieden je perspectief, een platform en alle tools die je nodig hebt om op jouw manier te groeien. Nu én in de toekomst. Bij Bluetech Engineering kun je in principe oud worden!

Hart voor techniek

Jouw collega’s hebben net als jij een hart voor techniek. Op onze thuisbasis komen we samen voor een kennissessie, training of een team-event. Er is altijd iemand in de buurt om je uitdagingen mee te delen.

Mooie arbeidsvoorwaarden

Wij zorgen goed voor je. Naast een uitdagend opleidingsaanbod, een persoonlijke coach en doorgroeimogelijkheden heb je een mooi salaris en een werkgever die veel waarde hecht aan een gezonde work-life balace.

image_jij_focus

Jouw toekomst bij Bluetech Engineering

De toekomst duurt het langst! Daarom nemen wij jouw groei en ontwikkeling serieus. We bieden je alle hulpmiddelen om een leven lang uitdaging bij ons te vinden.

Loopbaanplanning

Wij zorgen voor mooie en uitdagende projecten die passen bij jouw ambities. Samen met jouw Bluetech coach en Business Unit Manager maak je afspraken voor de toekomst. Aan die afspraken houden wij ons!

Persoonlijk ontwikkelplan

We spreken je jaarlijkse leerdoelen af en kijken we waar je écht goed in bent. Deze competenties gaan we vervolgens versterken. Zo ontwikkel jij een unieke skillset!

Vitaliteit

Wij vinden het belangrijk dat jij lekker in je vel zit. Naast gezonde snacks bij kennissessies organiseren we gezellige (sport)activiteiten.

Elise – Engineer infra werktuigbouwkunde

Warm werkgeverschap

Werken en successen vieren, dat doen we samen. We zorgen voor tevreden opdrachtgevers en juichen voor jouw persoonlijke en professionele groei. We zijn blij wanneer je een nieuwe klus binnenhaalt.

En ook wanneer je aan het eind van de dag naar huis gaat om te voetballen, wielrennen, klussen of koken.

Meer over wat wij doen

Elise – Engineer infra werktuigbouwkunde

Jouw droombaan nog niet gevonden?

Zoek op bijvoorbeeld de gewenste functietitel, opleiding of sector.
Of neem contact met ons op.