Werken aan je eigen toekomst als techneut?

Wij helpen je graag met de juiste coaching en training.

Traineeship TBK 

Ben jij technisch bedrijfskundige en toe aan een nieuwe uitdaging? Tijdens deze unieke consultancy-traineeship voor young professionals bieden wij je alle handvatten om je verder te ontwikkelen. Je bent onderdeel van een kleine en hechte groep gelijkgestemde Bluetechers, waarmee je niet alleen kennis deelt, maar ook leuke activiteiten onderneemt! Wij vinden het belangrijk dat jij je helemaal kan richten op jouw traject. Daarom krijg je een persoonlijke coach, die je begeleidt en samen met jou kijkt wat je nodig hebt. Deze traineeship biedt je een verdiepingsslag in jouw werkveld en volop training op soft skills. Na zes maanden komt Lean Six Sigma of Prince II in beeld, waardoor je nog meer inzicht krijgt in processen.

 • Duur: 18 maanden
 • Start: gedurende het hele jaar
 • Extra: Vakgenoten, netwerkborrels & Lean training.
Naar Traineeship Technische Bedrijfskunde

Lees meer over de training

Sprinklertechniek

Tijdens onze Traineeship Sprinklertechniek bereid jij je voor op werken in een vakgebied met toekomst. Je volgt een op maat gemaakt opleidingsprogramma in een kleine en hechte groep van maximaal 8 personen. Na het volgen van de opleiding ben je specialist en heb je onderscheidend vermogen in de markt. Wil jij leren van de besten en jezelf ontwikkelen binnen een onvergetelijke groep? En daarbovenop ook een baangarantie en zeker weten dat je bij de top 5 sprinker installateurs terecht komt? Dan is deze traineeship iets voor jou! 

 • Duur: 18 maanden
 • Start: Q1, Q2 en Q4 2020
 • Bijzonder: Vrienden voor het leven en baangarantie.
Naar de Traineeship Sprinklertechniek
sprinklertechniek

Lees meer over de training

Traineeship Junior BIM Modelleur

Werken aan je toekomst als techneut? Wij nemen je mee in de wereld van BIM! Tijdens deze opleiding ben je gekoppeld aan een ervaren BIM Modelleur, die je de fijne kneepjes van het vak bijbrengt. We beginnen met Open Revit, daarna kijken we welke modules bij jouw leerdoelen en ambities passen. Ook volg je met jouw groep trainingen in soft skills zoals communicatie, timemanagement en assertiviteit. Jouw nieuwe kennis pas je toe op verschillende opdrachten, zodat je een brede basiskennis ontwikkelt. Gedurende het hele traject wordt je intensief en persoonlijk begeleid, zodat jij het optimale uit je traineeship kan halen. Hierna nog niet uitgeleerd? Bij ons kun je doorgroeien tot BIM Coördinator.

 • Duur: 18 maanden
 • Start: Q1, Q2, Q3 en Q4 2020
 • Bijzonder: Veel persoonlijke begeleiding. Zeer hechte BIM groep.
Naar de Traineeship BIM Modelleur

Lees meer over de training

Ontwikkeltraject ontwerpend BIM engineer met duale HIT-E of HIT-W opleiding (post HBO)

Ben jij een ervaren CAD tekenaar, junior engineer of BIM modelleur Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde? En het bezit van MIT of HBO diploma, 5 jaar ervaring en ben je al heel lang toe aan je volgende stap? Aarzel niet en volg het ontwikkel traject ontwerpend BIM engineer! Je volgt via Bluetech engineering de opleiding Hogere Installatietechniek (HIT-E of HIT-W) en wij zorgen dat je altijd een opdracht hebt die aansluit bij jouw ontwikkelingstraject en leerdoelen. Nog geen BIM ervaring? Geen probleem, dan volg je ook de BIM fundamentals opleiding. Hierna heeft het BIM proces geen verrassingen meer voor jou. Binnen Bluetech wordt je begeleid door een persoonlijke coach en je bent onderdeel van een hecht team dat graag kennis deelt. Klaar voor deze uitdaging? Wij vertellen je graag meer over de opleiding tot ontwerpend BIM engineer (post HBO) via Bluetech Engineering.

 • Duur: 2,5 jaar
 • Start: oktober 2020
 • Bijzonder: Uniek ontwikkeltraject in Nederland, post HBO, gelijk een vast contract
Naar het Traineeship Ontwikkeltraject ontwerpend BIM engineer
bim_traineeship_coordinator

Lees meer over deze training

Bekijk de vacatures!

In ons vacature aanbod zitten vaste traineeships.
Begin je toekomst vandaag nog.

Bekijk de vacatures of stel een vraag in de chat