Werken aan je eigen toekomst als techneut?

Wij helpen je graag met de juiste coaching en training.

Traineeship TBK

Weet jij nog niet wat je precies gaat doen na jouw studie of wil je verder leren? Tijdens dit unieke traineeship TBK ga jij, je verder ontwikkelen en specialiseren. De perfecte manier om door te leren en ervaring op te doen in het werkveld. Dit doe je samen met een hechte groep, waarmee je niet alleen kennis deelt, maar ook leuke activiteiten onderneemt.

Tijdens het ontwikkeltraject Technische Bedrijfskunde werk je onder begeleiding van een coach aan jouw persoonlijke groei. Verder volg je gecertificeerde cursussen zoals IPMA-D en Lean Six Sigma Blackbelt. Je krijgt hiermee nog meer inzicht in processen.

 • Duur: 2 jaar;
 • Start: april 2024 en 7 oktober 2024;
 • Extra: Vakgenoten, netwerkborrels & Lean training.
Lees meer over het Traineeship TBK

Lees meer over het Traineeship TBK

Traineeship Brandbeveiliging

Tijdens ons Traineeship Brandbeveiliging werk en leer je in een specialistisch vakgebied waar je bijdraagt aan een veilige omgeving.  Je volgt een op maat gemaakt opleidingsprogramma in een kleine en hechte groep van maximaal 10 personen. Tegelijkertijd voer je uitdagende projecten uit bij gerenommeerde bedrijven in de brandbeveiliging. Na het volgen van de opleiding ben je specialist brandbeveiliging en heb je met je drie belangrijke diploma’s een onderscheidend vermogen in de markt. Wil jij leren van de besten en jezelf ontwikkelen binnen een onvergetelijke groep? En daarbovenop ook een baangarantie? Dan is dit traineeship iets voor jou! 

 • Duur: 24 maanden
 • Start: juni 2024
 • Bijzonder: Een vakgebied waar mensen met passie werken aan een veilig Nederland.
Traineeship Brandbeveiliging

Lees meer over deze training

Traineeship Beveiligingstechniek

Werken in een technisch vakgebied, dat zich continu ontwikkelt door nieuwe technologie?

Start met ons Traineeship Beveiligingstechniek. Samen met maximaal 10 trainees, volg je een op maat gemaakt opleidingsprogramma. Je leert de basis over elektrotechniek, beveiligingsplannen en ontwerpt systemen. Je specificeert je kennis door het behalen van diploma’s. Dit doe je samen met een hechte groep. Je deelt kennis en gaat samen naar leuke activiteiten.

Tijdens dit volledig betaalde traineeship van 24 maanden ontvang je een salaris van € 2.400,- tot € 2.900,-. Na het afronden van de opleiding heb je belangrijke certificaten behaald en heb je baangarantie bij één van de marktleiders in de beveiligingstechniek.

 • Duur: 24 maanden
 • Start: Q2, 2024
 • Bijzonder: TBV- en PD-VSS certificaten, vakgenoten, netwerkborrels en uitjes.
Lees meer over het traineeship Beveiliging

Lees meer Beveiligingstechniek

Traineeship Sprinklertechniek

Tijdens ons Traineeship Sprinklertechniek bereid jij je voor op werken in een vakgebied met toekomst. Je volgt een op maat gemaakt opleidingsprogramma in een kleine en hechte groep van maximaal 10 personen. Na het volgen van de opleiding ben je specialist en heb je onderscheidend vermogen in de markt. Wil jij leren van de besten en jezelf ontwikkelen binnen een onvergetelijke groep? En daarbovenop ook een baangarantie en zeker weten dat je bij de top 5 sprinkerinstallateurs terecht komt? Dan is dit traineeship iets voor jou! 

 • Duur: 24 maanden
 • Start: maart 2024
 • Bijzonder: Diploma Junior Engineer Sprinklertechniek en Revit basis certificaat.
Naar het Traineeship Sprinklertechniek
sprinklertechniek

Lees meer over de training

Traineeship BIM Modelleur

Werken aan je toekomst als techneut? Wij nemen je mee in de wereld van BIM! Tijdens deze opleiding ben je gekoppeld aan een ervaren BIM Modelleur, die je de fijne kneepjes van het vak bijbrengt. We beginnen met Revit, daarna volg je bij Avans+ een op maat gemaakt programma waarbij wij je kennis van de installatietechniek gaan bijbrengen. Ook volg je met jouw groep trainingen in soft skills zoals communicatie, timemanagement en DISC. Jouw nieuwe kennis pas je toe op verschillende opdrachten, zodat je een brede basiskennis ontwikkelt. Gedurende het hele traject word je intensief en persoonlijk begeleid, zodat jij het optimale uit je traineeship kan halen. Hierna nog niet uitgeleerd? Bij ons kun je doorgroeien tot BIM Coördinator.

 • Duur: 24 maanden
 • Start: oktober 2024
 • Bijzonder: Veel persoonlijke begeleiding. Zeer hechte BIM groep.
Naar de Traineeship BIM Modelleur

Lees meer over het traineeship

Bekijk de vacatures!

In ons vacature aanbod zitten vaste traineeships.
Begin je toekomst vandaag nog.

Bekijk de vacatures of stel een vraag in de chat