Werken aan je eigen toekomst als techneut?

Wij helpen je graag met de juiste coaching en training.

Traineeship TBK 

Ben jij technisch bedrijfskundige en toe aan een nieuwe uitdaging? Tijdens dit unieke consultancy-traineeship voor young professionals bieden wij je alle handvatten om je verder te ontwikkelen. Je bent onderdeel van een kleine en hechte groep gelijkgestemde Bluetechers, waarmee je niet alleen kennis deelt, maar ook leuke activiteiten onderneemt! Wij vinden het belangrijk dat jij je helemaal kan richten op jouw traject. Daarom krijg je een persoonlijke coach, die je begeleidt en samen met jou kijkt wat je nodig hebt. Dit traineeship biedt je een verdiepingsslag in jouw werkveld en volop training op soft skills. Na zes maanden komt Lean Six Sigma of Prince II in beeld, waardoor je nog meer inzicht krijgt in processen.

 • Duur: 18 maanden
 • Start: gedurende het hele jaar
 • Extra: Vakgenoten, netwerkborrels & Lean training.
Naar Traineeship Technische Bedrijfskunde

Lees meer over de training

Traineeship Brandmeldtechniek

Tijdens ons Traineeship Brandmeldtechniek bereid jij je voor op werken in een specialistisch vakgebied waar je bijdraagt aan een veilige omgeving.  Je volgt een op maat gemaakt opleidingsprogramma in een kleine en hechte groep van maximaal 10 personen. Na het volgen van de opleiding ben je specialist brand en heb je met je behaalde diploma’s een onderscheidend vermogen in de markt. Wil jij leren van de besten en jezelf ontwikkelen binnen een onvergetelijke groep? En daarbovenop ook een baangarantie? Dan is dit traineeship iets voor jou! 

 • Duur: 18 maanden
 • Start: Q2, 2023
 • Bijzonder: Een vakgebied waar mensen met passie werken
Traineeship Brandbeveiliging

Lees meer over deze training

Traineeship Beveiligingstechniek

Tijdens ons Traineeship Beveiligingstechniek bereid jij je voor op werken in een vakgebied dat zich continu ontwikkeld door nieuwe technologie. Je ben één van de groep van maximaal 10 personen die een op maat gemaakt opleidingsprogramma volgt.  Door het behalen van de verschillende diploma’s word je een serieuze kennispartner voor onze goed georganiseerde opdrachtgevers en je krijgt een onderscheidend vermogen in de markt ten opzichte van vele andere technici. Wil jij leren van de besten en jezelf ontwikkelen binnen een onvergetelijke groep? Daarbij ook een baangarantie bij één van de marktleiders in de beveiligingstechniek.. Dan is dit traineeship iets voor jou! 

 • Duur: 18 maanden
 • Start: Q3, 2023
 • Bijzonder: Een vakgebied dat qua ontwikkeling nooit stil staat
Traineeship Beveiligingtechniek

Lees meer over deze training

Traineeship Sprinklertechniek

Tijdens ons Traineeship Sprinklertechniek bereid jij je voor op werken in een vakgebied met toekomst. Je volgt een op maat gemaakt opleidingsprogramma in een kleine en hechte groep van maximaal 10 personen. Na het volgen van de opleiding ben je specialist en heb je onderscheidend vermogen in de markt. Wil jij leren van de besten en jezelf ontwikkelen binnen een onvergetelijke groep? En daarbovenop ook een baangarantie en zeker weten dat je bij de top 5 sprinkerinstallateurs terecht komt? Dan is dit traineeship iets voor jou! 

 • Duur: 18 maanden
 • Start: Q1 & Q3, 2023
 • Bijzonder: Vrienden voor het leven en baangarantie.
Naar het Traineeship Sprinklertechniek
sprinklertechniek

Lees meer over de training

Traineeship BIM Modelleur

Werken aan je toekomst als techneut? Wij nemen je mee in de wereld van BIM! Tijdens deze opleiding ben je gekoppeld aan een ervaren BIM Modelleur, die je de fijne kneepjes van het vak bijbrengt. We beginnen met Open Revit, daarna volg je bij Avans+ een op maat gemaakt programma waarbij wij je kennis van de installatietechniek gaan bijbrengen. Ook volg je met jouw groep trainingen in soft skills zoals communicatie, timemanagement en DISC. Jouw nieuwe kennis pas je toe op verschillende opdrachten, zodat je een brede basiskennis ontwikkelt. Gedurende het hele traject word je intensief en persoonlijk begeleid, zodat jij het optimale uit je traineeship kan halen. Hierna nog niet uitgeleerd? Bij ons kun je doorgroeien tot BIM Coördinator.

 • Duur: 18 maanden
 • Start: Q2 & Q4, 2023
 • Bijzonder: Veel persoonlijke begeleiding. Zeer hechte BIM groep.
Naar de Traineeship BIM Modelleur

Lees meer over de training

Ontwikkeltraject ontwerpend BIM engineer met duale HIT-E of HIT-W opleiding (post HBO)

Ben jij een ervaren CAD tekenaar, junior engineer of BIM modelleur Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde? En het bezit van MIT of HBO diploma, 5 jaar ervaring en ben je al heel lang toe aan je volgende stap? Aarzel niet en volg het ontwikkel traject ontwerpend BIM Engineer! Je volgt via Bluetech Engineering de opleiding Hogere Installatietechniek (HIT-E of HIT-W) en wij zorgen dat je altijd een opdracht hebt die aansluit bij jouw ontwikkelingstraject en leerdoelen. Nog geen BIM ervaring? Geen probleem, dan volg je ook de BIM fundamentals opleiding. Hierna heeft het BIM proces geen verrassingen meer voor jou. Binnen Bluetech Engineering wordt je begeleid door een persoonlijke coach en je bent onderdeel van een hecht team dat graag kennis deelt. Klaar voor deze uitdaging? Wij vertellen je graag meer over de opleiding tot ontwerpend BIM Engineer (post HBO) via Bluetech Engineering.

 • Duur: 2,5 jaar
 • Bijzonder: Uniek ontwikkeltraject in Nederland, post HBO, gelijk een vast contract
bim_traineeship_coordinator

Lees meer over deze training

Bekijk de vacatures!

In ons vacature aanbod zitten vaste traineeships.
Begin je toekomst vandaag nog.

Bekijk de vacatures of stel een vraag in de chat