solliciteer direct

Vacature

BIM Modelleur Elektrotechniek – Veenendaal

time_icon

40 uur

person_icon

BIM

Publicatiedatum:

Introductie

Maak jij als BIM Modelleur Elektrotechniek de driedimensionale tekeningen voor verschillende panden? Direct een vast contract en verdien tot € 3.300,-. Bel of app Charlotte voor meer info op 06-11195348.

Organisatie

Bluetech Engineering heeft al meer dan 12 jaar een belangrijke positie in de technische branche. De focus op de techniek zie je terug in vier business units: Infra, Utiliteit, Beveiliging en BIM. Van traineeships tot interim professionals tot BIM Expertise. 

Een organisatie die zich richt op de ontwikkeling. Of je nou aan het begin van jouw technische carrière staat, de switch naar de techniek wil maken of al veel ervaring hebt in de branche. Dit zie je terug in het persoonlijk opleidingsbudget en carrière pad met de juiste combinatie van hard en soft skills.

Functie

Als BIM Modelleur Elektrotechniek ben jij de schakel tussen klanten en bouwbedrijven. Door BIM, Revit MEP en andere software maak jij driedimensionale bouwtekeningen van verschillende panden. Denk hierbij aan hotels, kantoren, ziekenhuizen en tunnels. Zijn de bouwtekeningen af? Jij navigeert de betrokken partijen door middel van Virtual Reality door jouw 3D-model. 

Jij bent als BIM Modelleur Elektrotechniek verantwoordelijk voor het elektrotechnische gedeelte van de bouwtekening. Jij voorziet het model van elektrotechnische voorzieningen met het Programma van Eisen van de klant. Hierbij is het belangrijk dat je continu schakelt met de WTB-modelleur, die verantwoordelijk is voor klimaatinstallaties en sanitaire voorzieningen in het gebouw. Naast het contact met je collega’s heb je ook continu contact met andere betrokken partijen in het kader van clash control.

Functie-eisen

 • Een afgeronde mbo- of hbo opleiding, bij voorkeur in een relevante richting;
 • Minimaal een jaar werkervaring met BIM (Revit) en engineering;
 • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar voor de functie van BIM Modelleur.

Aanbod

 • Een salaris van € 2.500,- tot € 3.300,- bruto per maand;
 • Dit salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Daarnaast bepaal jij op basis van jouw keuzes het netto salaris.

Eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, je bent zelf in control.

 • Parttime of fulltime werken? De keuze is aan jou! Bepaal zelf of je 32 of 40 uur werkt;
 • Je hebt 27 vakantiedagen bij een fulltime functie. Zet je een deel van jouw salaris in voor extra dagen? Dan kan dit oplopen tot 33 dagen per jaar;
 • Maak zelf een keuze in het vervoer. Een lease auto, auto gebonden budget of een vergoeding voor het OV zijn opties;
 • Bepaal zelf in overleg met HR, jouw jaarlijkse studiebudget van €1.200,- aan besteedt.

Wat krijg je verder van ons?

 • Kies zelf wanneer je, jouw vakantiegeld van 8.33% laat uitbetalen;
 • Je hebt de mogelijkheid om extra pensioen op te bouwen;
 • Ontvang een vitaliteitsbudget voor sport producten of ergonomische meubels om thuis te werken;
 • Een bonus op basis van jouw gewerkte uren, die kan oplopen tot 5% van het jaarsalaris.

Sollicitatie

Klaar voor de volgende stap jouw carrière als BIM Modelleur? Bel of app Charlotte op 06-11195348. Zij vertelt je graag meer over de mogelijkheden!

Jouw droombaan nog niet gevonden?

Zoek op bijvoorbeeld de gewenste functietitel, opleiding of sector.
Of neem contact met ons op.