solliciteer direct

Vacature

Contractbeheerder Brandmeldinstallaties – Oss

time_icon

40 uur

person_icon

Beveiliging-BMI

Publicatiedatum:

Introductie

Zelfstandig portefeuilles beheren en klantrelaties opbouwen in de Brandbeveiliging branche? Start als Contractbeheerder Brandmeldinstallaties en verdien tot € 4.300,-. Bel of app Noëlle op 06-43760668.

Organisatie

Personal, Optimistic, Winning, Educating en Reliable, kortom: POWER! Dit is de essentie van Bluetech Engineering. Wij zijn de thuisbasis voor technici. Met onze jarenlange ervaring in de techniek kennen we de markt als geen ander. Zo werken onze Bluetechers op de mooiste projecten van Nederland en kunnen we onze opdrachtgevers altijd kwaliteit bieden.

Bij ons krijg je alle tools om je verder te ontwikkelen. Onze focus? Dat ben jij! Samen ontdekken we jouw technische talenten en zorgen we ervoor dat je persoonlijk en professioneel kunt groeien. We begeleiden je middels persoonlijke aandacht en staan altijd voor je klaar.

Functie

Je gaat aan het werk als Contractbeheerder Brandmeldinstallaties. In deze rol werk je aan diverse administratieve werkzaamheden. Je verzorgt alle informatie die hoort bij serviceverlening. Denk hierbij aan de informatie over het onderhoud en de juiste certificeringen. Je bewaakt processen, verzorgt de planning en signaleert verbetermogelijkheden.

In de eerste periode verleen je service aan de klanten in de onderwijssector. Afhankelijk van jouw ambitie en de professionele groei kan dit uitgebreid worden naar andere sectoren zoals de industrie en overheid.

Als contractbeheerder onderhoud je het contact met klanten en denkt actief mee over verbetervoorstellen. Vanuit de wens van de klant stel je calculaties, contracten en offertes op. Krijg jij energie van om actief bij te dragen aan de service op het gebied van brandmeldinstallaties.

Functie-eisen

 • Minimaal een mbo 4 opleiding met een technische achtergrond;

 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;

 • Afgeronde cursussen op het gebied van beveiligingstechniek en brandmeldinstallaties.

Aanbod

 • Een salaris van € 3.500,- tot € 4.300,- bruto per maand;

 • Contract vanaf 32 uur mogelijk;

 • Bij een fulltime functie heb je 27 vakantiedagen. Met jouw salaris koop je er maximaal 5 dagen bij;

 • Kies zelf jouw vervoer. Een leaseauto, auto gebonden budget of een vergoeding voor het ov.

 • Een onbeperkt opleidingsbudget. Bespreek samen met HR waarin jij jezelf wil ontwikkelen;

 • Kies zelf wanneer je jouw vakantiegeld van 8.33% laat uitbetalen;

 • Er is jaarlijks een vitaliteitsbudget beschikbaar van € 250,- (bij een fulltime functie). Gebruik dit voor jouw sport abonnement, gezonde voeding of een ergonomische bureaustoel voor een thuiswerkplek.

 • Je ontvangt een bonus op basis van jouw gewerkte uren. Dit kan oplopen tot 5% van het jaarsalaris!

Sollicitatie

We leren je graag beter kennen! Voor meer informatie kun je bij Noëlle terecht via 06-43760668. Direct solliciteren kan natuurlijk ook, via de sollicitatieknop.

Jouw droombaan nog niet gevonden?

Zoek op bijvoorbeeld de gewenste functietitel, opleiding of sector.
Of neem contact met ons op.