solliciteer direct

Vacature

Marketing Manager – Leusden

time_icon

40 uur

person_icon

Interne Kantoorfunctie

Publicatiedatum:

Introductie

Ben jij een Marketing lead en op zoek naar de volgende stap?

Organisatie

Bij Bluetech Engineering zijn we trots op onze kernwaarden die onze cultuur definiëren en onze successen aandrijven. Wij staan voor POWER- Personal, Optimistic, Winning, Educating en Reliable. Deze kernwaarden vormen de essentie van wie we zijn! Door onze jarenlange ervaring, kennen we de Techniek markt als geen ander. Bluetechers werken op de mooiste projecten van Nederland en wij op kantoor zorgen ervoor dat dit mogelijk gemaakt kan worden.

Functie

Als Marketing Manager bij Bluetech krijg je de unieke kans om je leiderschap skills verder te ontwikkelen en een eigen team op te bouwen. Je krijgt veel creatieve vrijheid om samen met inspirerende collega’s marketingstrategieën te ontwikkelen.

Je bent sparringpartner voor marketing vraagstukken vanuit het MT. Je speelt een sleutelrol bij het vormgeven van de marketingstrategie en heb je directe impact op de groei en het succes van Bluetech Engineering. Je werkt nauw samen met Recruitment, Sales, en Business Support, en bouwt strategische samenwerkingen op met externe bureaus.

Je ontwikkelt een sterke en onderscheidende recruitmentstrategie waardoor wij naamsbekendheid en leads genereren onder onze doelgroep. Het is daarom in deze rol van belang dat je aantoonbare recruitment marketing ervaring hebt.

In samenwerking met het team en externe bureaus voer je analyses uit om nieuwe kansen en trends te identificeren om ervoor te zorgen dat onze campagnes elke dag beter worden. Op basis van deze inzichten coördineer je op maat gemaakte content en zet deze strategisch in. Daarnaast vallen alle Campagnes, websitebeheer, contentbeheer en het optimaliseren van de gebruikerservaring onder jouw verantwoordelijkheid.

Verantwoordelijkheden:

1. Creëren en implementeren van innovatieve recruitmentmarketingstrategieën en -campagnes.

2. Verder versterken en in kaart brengen van ons merkidentiteit en zorgen voor consistentie in alle communicatie-uitingen.

3. Analyseren van markttrends en concurrentie om kansen te identificeren en bedreigingen te minimaliseren.

4. Beheren van het marketing budget en zorgen voor een optimale ROI.

5. Begeleiden en motiveren van onze Visual Designer om doelstellingen te bereiken.

6. Optimaliseren en vergroten van ons Marketing team.

Functie-eisen

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;

 • Minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende functie;

 • Minimaal 3-5 jaar ervaring in marketing;

 • Sterke hands-on mentaliteit en bereidheid om actief deel te nemen aan marketingactiviteiten;

 • Uitstekende communicatie en leiderschapsvaardigheden;

 • Creatief denkvermogen en vermogen om out-of-the box oplossingen te bedenken;

 • Sterk analytisch vermogen ;

 • Visie en strategisch denkvermogen.

Aanbod

 • Salaris tussen de € 4.800,- en € 5.250,- per maand. Dit salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en kan wijzigen door de flexibele keuze die je kan maken in je arbeidsvoorwaarden;

 • Meebouwen aan een groeiend bedrijf waar passie voor het vak, betrokkenheid, kennisdeling en jezelf zijn centraal staat.

 • Parttime of fulltime werken? De keuze is aan jou! Bepaal zelf of je 32 of 40 uur werkt;

 • Je hebt 27 vakantiedagen bij een fulltime functie. Zet je een deel van jouw salaris in voor extra dagen? Dan kan dit oplopen tot 33 dagen per jaar;

 • Maak zelf een keuze in het vervoer. Een lease auto, auto gebonden budget of een vergoeding voor het OV zijn opties;

 • Er is jaarlijks een vitaliteitsbudget beschikbaar van € 250,- (bij een fulltime functie). Gebruik dit voor jouw sport abonnement, gezonde voeding of een ergonomische bureaustoel voor een thuiswerkplek.

 • Bepaal zelf in overleg met HR, waar jij jouw jaarlijkse studiebudget van € 1.200,- aan besteedt.

Sollicitatie

Klaar om je als Marketing Manager bij het Bluetech team aan te sluiten? Neem contact op met Nazanin via 06-29174468 Ze vertelt je graag meer over de functie, het team en Bluetech Engineering.

Jouw droombaan nog niet gevonden?

Zoek op bijvoorbeeld de gewenste functietitel, opleiding of sector.
Of neem contact met ons op.