solliciteer direct

Vacature

Senior Recruiter – Leusden

time_icon

40 uur

person_icon

Interne Kantoorfunctie

Publicatiedatum:

Introductie

Werken aan een technische toekomst en bouw jij aan de loopbaan van technische talenten? Start als Senior Recruiter in Leusden en verdien tot €4.800,-. Bel of app Nazanin op 06-29174468.

Organisatie

Het recruitment team? Dat is een bevlogen team die de brug vormt tussen technische professionals en uitdagende projecten. Sociale collega’s met communicatieve skills. Iedereen is verantwoordelijk voor een eigen vakgebied, maar iedereen helpt elkaar. Je werkt samen Roy, Charlotte, Noëlle, Colin (recruiters) en Nazanin (recruitment manager). Natuurlijk werk je ook samen met marketing en sales collega’s. Iedereen staat open om samen te sparren, een potje tafelvoetbal te spelen of te darten. 

Werken bij Bluetech Engineering is werken aan een technische toekomst: voor jou én onze opdrachtgevers. Wij zijn de thuisbasis voor technici. Bij ons krijg je alle tools om je te blijven ontwikkelen. Onze focus? Dat ben jij! Je krijgt persoonlijke aandacht en we staan altijd voor je klaar.

Functie

Vandaag is het de grote dag! De kandidaat die jij hebt gesproken ondertekent een contract op het kantoor van Bluetech Engineering in Leusden. Daar ben jij – als trotste recruiter – natuurlijk bij. Je ontvangt de kandidaat en drinkt samen een kop koffie. Nadat de kandidaat heeft ondertekent zoek jij verder naar technisch talent.

Je screent in jouw inbox de sollicitaties en belt verschillende kandidaten voor een interview. Technische talenten nodig je uit voor een persoonlijk gesprek op het kantoor in Leusden. Deze succesvolle dag sluit je af met een meeting met een sales collega en administratieve werkzaamheden. Dat hoort het (soms) ook bij!

Hoe jij de nieuwe collega’s vindt? Daar heb jij wel een plan voor. Je denkt mee over social media campagnes, schrijft wervende teksten én staat er voor open om te filmen.

Functie-eisen

  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
  • Affiniteit of interesse in de techniek;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring al consultant, recruiter of corporate recruiter;
  • Je woont in de omgeving van Utrecht of Amersfoort.

Aanbod

  • Salaris tussen de € 3.500,- en € 4.800,- per maand. Dit salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en kan wijzigen door de flexibele keuze die je kan maken in je arbeidsvoorwaarden;
  • Meebouwen aan een groeiend bedrijf waar passie voor het vak, betrokkenheid, kennisdeling en jezelf zijn centraal staat. 

Eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, je bent zelf in control

  • Parttime of fulltime werken? De keuze is aan jou! Bepaal zelf of je 32 of 40 uur werkt;
  • Je hebt 27 vakantiedagen bij een fulltime functie. Zet je een deel van jouw salaris in voor extra dagen? Dan kan dit oplopen tot 33 dagen per jaar;
  • Maak zelf een keuze in het vervoer. Een lease auto, auto gebonden budget of een vergoeding voor het OV zijn opties;
  • Bepaal zelf in overleg met HR, waar jij jouw jaarlijkse studiebudget van € 1.200,- aan besteedt.

Sollicitatie

Klaar om je als Senior Recruiter bij het Bluetech team aan te sluiten? Neem contact op met Nazanin via 06-29174468 Ze vertelt je graag meer over de functie, het team en Bluetech Engineering.

Jouw droombaan nog niet gevonden?

Zoek op bijvoorbeeld de gewenste functietitel, opleiding of sector.
Of neem contact met ons op.