solliciteer direct

Vacature

Traineeship Procesoptimalisatie – Utrecht

time_icon

40 uur

person_icon

Utiliteit

Publicatiedatum:

Introductie

Eisen van projecten in de techniek worden steeds hoger en risico’s stijgen. Hierdoor wordt een procesmatige aanpak steeds belangrijker en de vraag naar processpecialisten steeds groter. Als trainee Technische Bedrijfskunde ga jij jouw Lean Six Sigma Black Belt halen en bijt jij je tegelijkertijd vast in procesmatige vraagstukken en verandertrajecten binnen de infratechniek en utiliteitsbouw. Jij ontwikkelt je tot specialist in procesoptimalisatie en maakt bij bedrijven als Enexis, BAM of Spie het verschil als Projectmanager, Maintenance Engineer of Procesmanager.

Highlights:

 • Onze klanten zijn door het hele land te vinden, dus ook bij jou in de regio.
 • Direct een vast contract.
 • Starten op 2 april 2024 of 7 oktober 2024. Wil je eerder beginnen? We denken graag met je mee!

Organisatie

Personal, Optimistic, Winning, Educating en Reliable, kortom: POWER! Dit is de essentie van Bluetech Engineering. Wij zijn de thuisbasis voor technici. Met onze jarenlange ervaring in de techniek kennen we de markt als geen ander. Zo werken onze Bluetechers op de mooiste projecten van Nederland en kunnen we onze opdrachtgevers altijd kwaliteit bieden.
Bij ons krijg je alle tools om je verder te ontwikkelen. Onze focus? Dat ben jij! Samen ontdekken we jouw technische talenten en zorgen we ervoor dat je persoonlijk en professioneel kunt groeien. We begeleiden je middels persoonlijke aandacht en staan altijd voor je klaar.

Functie

We zitten momenteel middenin een energietransitie. Nederland verduurzaamt en fossiele brandstoffen worden vervangen door duurzaam opgewekte energie met een overvol energienet als gevolg. Om deze hoeveelheid energie aan te kunnen én klaar te zijn voor de toekomst moet ons energienet de komende jaren drastisch uitgebreid worden. Hier ligt voor jou een kans om bij te dragen aan de verduurzaming van ons land. Naast een rol spelen in de verduurzaming van Nederland biedt het traineeship TBK ook kansen voor jou binnen de bouw en renovatie van rijkswegen en cruciale constructies in onze infrastructuur.  

Persoonlijke ontwikkeling:

Jouw persoonlijke groei en ontwikkeling staat voor ons centraal. Naast het werken aan verandertrajecten bij 1 van onze opdrachtgevers ga jij je ook op persoonlijk vlak verder ontwikkelen. Doorleren én ervaring opdoen in het werkveld, ideaal! Doorleren is een combinatie van vakinhoudelijke opleidingen en soft skill trainingen. Je behaalt de Lean Six Sigma Black Belt, IPMA-D certificering richting projectmanagement én ontwikkelt je communicatieve vaardigheden dankzij trainingen als DISC, succesvol onderhandelen en conflictmanagement. 

Functie-eisen

 • Een afgeronde hbo-opleiding Technische Bedrijfskunde of vergelijkbaar.

 • Ambitie om als processpecialist of projectmanager aan de slag te gaan.

 • Vanaf 32 uur per week beschikbaarheid.

 • Reisbereidheid naar de trainingslocaties (omgeving Utrecht) en jouw opdrachtgever.

Aanbod

 • Startsalaris van € 2800 bruto per maand (na een jaar € 2900 bruto per maand).

 • Direct een contract voor onbepaalde tijd.

 • Lean Six Sigma Black Belt opleiding, inclusief een erkend diploma.

 • IPMA-D opleiding, inclusief certificering.

 • Kosteloos ontwikkeltraject van 2 jaar.

 • Projectgebonden auto. Privégebruik in overleg mogelijk.

 • 27 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.

Sollicitatie

Benieuwd of er een match is? Daar kun je op twee manieren achter komen. Voor meer informatie kun je bij Charlotte terecht via 06-11195348. Direct solliciteren kan natuurlijk ook, via de sollicitatieknop. We leren je graag beter kennen!

Jouw droombaan nog niet gevonden?

Zoek op bijvoorbeeld de gewenste functietitel, opleiding of sector.
Of neem contact met ons op.