solliciteer direct

Vacature

Traineeship Procesoptimalisatie – Utrecht

time_icon

40 uur

person_icon

Utiliteit

Publicatiedatum:

Introductie

Eisen van projecten in de techniek worden steeds hoger en risico’s stijgen. Hierdoor wordt een procesmatige aanpak steeds belangrijker en de vraag naar processpecialisten steeds groter. Als trainee procesoptimalisatie ga jij jouw Lean Six Sigma Black Belt halen en bijt jij je tegelijkertijd vast in procesmatige vraagstukken en verandertrajecten binnen de infratechniek en utiliteitsbouw. Jij ontwikkelt je tot specialist in procesoptimalisatie en maakt bij bedrijven als Enexis, BAM of Spie het verschil als Projectmanager, Maintenance Engineer of Procesmanager.

Highlights:

 • Onze klanten zijn door het hele land te vinden, dus ook bij jou in de regio.

 • Direct een vast contract.

 • Starten op 7 oktober 2024. Eerder beginnen kan altijd!

Organisatie

Personal, Optimistic, Winning, Educating en Reliable, kortom: POWER! Dit is de essentie van Bluetech Engineering. Wij zijn de thuisbasis voor technici. Met onze jarenlange ervaring in de techniek kennen we de markt als geen ander. Zo werken onze Bluetechers op de mooiste projecten van Nederland en kunnen we onze opdrachtgevers altijd kwaliteit bieden.
Bij ons krijg je alle tools om je verder te ontwikkelen. Onze focus? Dat ben jij! Samen ontdekken we jouw technische talenten en zorgen we ervoor dat je persoonlijk en professioneel kunt groeien. We begeleiden je middels persoonlijke aandacht en staan altijd voor je klaar.

Functie

Gedurende het tweejarige traineeship ontwikkel jij je in sneltreinvaart tot processpecialist of projectmanager binnen de utiliteit- en infratechniek. Naast je dagelijkse werkzaamheden volg je de LEAN Green Belt en LEAN Black Belt opleidingen. Tijdens deze klassikale lessen gebruik jij casussen uit jouw eigen werkomgeving en pas je de optimalisatieadviezen direct toe in de praktijk. Zodoende kun je doorleren én ervaring opdoen in het werkveld, ideaal! Ook op persoonlijke ontwikkeling blijf je niet stilstaan. Je ontwikkelt jezelf dankzij onze soft skills trainingen als DISC, timemanagement en succesvol onderhandelen ook op persoonlijk vlak.

Bijdragen aan de verduurzaming van Nederland

We zitten momenteel middenin een energietransitie. Nederland verduurzaamt en fossiele brandstoffen worden vervangen door duurzaam opgewekte energie met een overvol energienet als gevolg. Om deze hoeveelheid energie aan te kunnen én klaar te zijn voor de toekomst moet ons energienet de komende jaren drastisch uitgebreid worden. Hier ligt voor jou een kans om bij te dragen aan de verduurzaming van ons land. Naast een rol spelen in de verduurzaming van Nederland biedt het traineeship TBK ook kansen voor jou binnen de bouw en renovatie van rijkswegen en cruciale constructies in onze infrastructuur.  

Functie-eisen

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding Technische Bedrijfskunde of vergelijkbaar.

 • Ambitie om als processpecialist of projectmanager aan de slag te gaan.

 • Fulltime beschikbaar.

 • Reisbereidheid naar de trainingslocaties (omgeving Utrecht) en jouw opdrachtgever.

Aanbod

 • Startsalaris van € 3000 bruto per maand (plus € 100 na een jaar).

 • Direct een contract voor onbepaalde tijd.

 • Lean Six Sigma Black Belt opleiding, inclusief een erkend diploma.

 • IPMA-D opleiding, inclusief certificering.

 • Kosteloos ontwikkeltraject van 2 jaar.

 • Projectgebonden auto. Privégebruik in overleg mogelijk.

 • 27 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.

Sollicitatie

Benieuwd of er een match is? Daar kun je op twee manieren achter komen. Voor meer informatie kun je bij Charlotte terecht via 06-11195348. Direct solliciteren kan natuurlijk ook, via de sollicitatieknop. We leren je graag beter kennen!

Jouw droombaan nog niet gevonden?

Zoek op bijvoorbeeld de gewenste functietitel, opleiding of sector.
Of neem contact met ons op.