solliciteer direct

Vacature

Werkverantwoordelijke E – ‘s Hertogenbosch

time_icon

40 uur

person_icon

Utiliteit

Publicatiedatum:

Introductie

Een veilige werkomgeving, het behalen van deadlines en het waarborgen van de kwaliteit. Dat zijn belangrijke onderdelen van jouw werk als Werkverantwoordelijke E. Verdien tot € 4.500,-. Meer info? Bel of app Roy op 06-11854142.

Organisatie

Personal, Optimistic, Winning, Educating en Reliable, kortom: POWER! Dit is de essentie van Bluetech Engineering. Wij zijn de thuisbasis voor technici. Met onze jarenlange ervaring in de techniek kennen we de markt als geen ander. Zo werken onze Bluetechers op de mooiste projecten van Nederland en kunnen we onze opdrachtgevers altijd kwaliteit bieden.

Bij ons krijg je alle tools om je verder te ontwikkelen. Onze focus? Dat ben jij! Samen ontdekken we jouw technische talenten en zorgen we ervoor dat je persoonlijk en professioneel kunt groeien. We begeleiden je middels persoonlijke aandacht en staan altijd voor je klaar.

Functie

Certificeringen zoals NEN 3840 en NEN 3140 vertaal jij naar werkinstructies en voorschriften. Je weet dit op een duidelijke en positieve manier over te brengen aan je collega’s. Je helpt mee bij de creatie van een landelijke werkwijze op het gebied van veilig werken. Je analyseert onverwachte gebeurtenissen en documenteert dit. Hierdoor kan iedereen er van leren en optimaliseer je de werkinstructies.

Je verricht op locatie de risico-inventarisaties en beoordeelt veilige installaties. Daarnaast controleer je of collega’s op locatie de procedures naleven. Je verzorgt de coaching, aansturing en beoordeelt collega’s op het gebied van vakmanschap en veiligheid.

Functie-eisen

 • Minimaal een afgeronde mbo opleiding in de richting van elektrotechniek, energietechniek, werktuigbouwkunde of vergelijkbaar;

 • Minimaal 2 jaar ervaring al werkverantwoordelijke;

 • In het bezit van VCA-VOL en een BHV diploma;

 • NEN 3140 en 3840.

Aanbod

 • Een salaris van € 3.500,- tot € 4.500,- bruto per maand;

 • Contract vanaf 32 uur mogelijk;

 • Bij een fulltime functie heb je 27 vakantiedagen. Met jouw salaris koop je er maximaal 5 dagen bij;

 • Kies zelf jouw vervoer. Een leaseauto, auto gebonden budget of een vergoeding voor het ov.

 • Een onbeperkt opleidingsbudget. Bespreek samen met HR waarin jij jezelf wil ontwikkelen;

 • Kies zelf wanneer je jouw vakantiegeld van 8.33% laat uitbetalen;

 • Er is jaarlijks een vitaliteitsbudget beschikbaar van € 250,- (bij een fulltime functie). Gebruik dit voor jouw sportabonnement, gezonde voeding of een ergonomische bureaustoel voor een thuiswerkplek.

 • Je ontvangt een bonus op basis van jouw gewerkte uren. Dit kan oplopen tot 5% van het jaarsalaris!

Sollicitatie

Voor meer informatie kun je bij Roy terecht via 06-11854142. Direct solliciteren kan natuurlijk ook, via de sollicitatieknop. We leren je graag beter kennen!

Jouw droombaan nog niet gevonden?

Zoek op bijvoorbeeld de gewenste functietitel, opleiding of sector.
Of neem contact met ons op.