solliciteer direct

Vacature

Werkvoorbereider Infra – Gouda

time_icon

40 uur

person_icon

Utiliteit

Publicatiedatum:

Introductie

Een onmisbare rol spelen in de infrastructuur? Bouw aan een betere toekomst als Werkvoorbereider in de infrastructuur. Verdien tot € 3.500,-. Bel of app Roy op 06-11854142.

Organisatie

Personal, Optimistic, Winning, Educating en Reliable, kortom: POWER! Dit is de essentie van Bluetech Engineering. Wij zijn de thuisbasis voor technici. Met onze jarenlange ervaring in de techniek kennen we de markt als geen ander. Zo werken onze Bluetechers op de mooiste projecten van Nederland en kunnen we onze opdrachtgevers altijd kwaliteit bieden.

Bij ons krijg je alle tools om je verder te ontwikkelen. Onze focus? Dat ben jij! Samen ontdekken we jouw technische talenten en zorgen we ervoor dat je persoonlijk en professioneel kunt groeien. We begeleiden je middels persoonlijke aandacht en staan altijd voor je klaar.

Functie

Jij bent binnen deze rol verantwoordelijk voor de technische werkvoorbereiding. Deze werkzaamheden voer je uit voor het realisatie van diverse betonconstructies. Denk hierbij aan bruggen, tunnels, viaducten en sluizen. Het doel is de oplevering van een veilige, hoogwaardige en tijdige uitvoering van het project. Hoe jij hiervoor zorgt? Je neemt de leiding het ontwerpproces, creëert planningen, werkplannen, zorgt voor de inkoop en keuringsplannen.

Jouw collega’s van het project voorzie je van je de technische specificaties. De risico’s van een project worden door jou geïdentificeerd. Je bent op de hoogte van de voorraden van de materialen en bent scherp op de kostenbewaking. Jij voorziet obstakels of zorgt voor de oplossingen. Daarnaast ben je de sparringpartner van de projectorganisator en projectleider en geeft ze advies.

Recentelijk zijn er een aantal aanzienlijke projecten bij gekomen zoals mastverzwaringsprojecten en de aanleg van een 380 / 110 KV Station. Dit zijn projecten waar jij direct aan de slag kan!

Functie-eisen

 • Minimaal een hbo diploma in de civiele techniek of vergelijkbaar;

 • Werkervaring als Werkvoorbereider op diverse projecten;

 • Kennis van betonconstructies, faseringsplannen en bijbehorende werkmethodieken;

 • Je zet veiligheid voorop, signaleert veiligheidsrisico’s en neemt onmiddellijk maatregelen.

Aanbod

 • Een salaris van € 3.000,- tot € 3.500,- bruto per maand;

 • Contract vanaf 32 uur mogelijk;

 • Bij een fulltime functie heb je 27 vakantiedagen. Met jouw salaris koop je er maximaal 5 dagen bij;

 • Kies zelf jouw vervoer. Een leaseauto, auto gebonden budget of een vergoeding voor het ov.

 • Een onbeperkt opleidingsbudget. Bespreek samen met HR waarin jij jezelf wil ontwikkelen;

 • Kies zelf wanneer je jouw vakantiegeld van 8.33% laat uitbetalen;

 • Er is jaarlijks een vitaliteitsbudget beschikbaar van € 250,- (bij een fulltime functie). Gebruik dit voor jouw sportabonnement, gezonde voeding of een ergonomische bureaustoel voor een thuiswerkplek.

 • Je ontvangt een bonus op basis van jouw gewerkte uren. Dit kan oplopen tot 5% van het jaarsalaris!

Sollicitatie

Voor meer informatie kun je bij Roy terecht via 06-11854142. Direct solliciteren kan natuurlijk ook, via de sollicitatieknop. We leren je graag beter kennen!

Jouw droombaan nog niet gevonden?

Zoek op bijvoorbeeld de gewenste functietitel, opleiding of sector.
Of neem contact met ons op.