Het recruitment team van Bluetech Engineering

Het recruitment team van Bluetech Engineering is een bevlogen team die de brug vormt tussen technische professionals en uitdagende projecten. Daarnaast zijn de corporate recruiters op zoek naar kandidaten die graag na hun studie in de techniek willen gaan werken of een carrière switch willen maken. Kandidaten hebben de mogelijkheid om te starten met een traineeship, waarmee ze zich ontwikkelen tot een professional in specialistische branche: de installatietechniek.

In het recruitment team werk je samen met Roy, Charlotte, Noëlle, Colin (recruiters) en Nazanin (recruitment manager). Het recruitmentteam bestaat uit een enorme diversiteit aan persoonlijkheden. Roy is onze ruwe bolster blanke pit. Hij weet met zijn pragmatische benadering de match te maken voor onze professionals. Zeg je Charlotte, dan zeg je energie! Ze brengt informatie vol enthousiasme over. Daarnaast is ze ook nog eens heel creatief! Noëlle is de zen-factor, haar rust en luisterend oor maken haar een fijne gesprekspartner voor onze kandidaten. Colin komt als geen ander voor zijn kandidaten op en gaat voor ze door het vuur. Het team wordt compleet gemaakt door Nazanin in de rol van recruitment manager. Haar leiderschap kenmerkt zich door haar enthousiasme en bevlogenheid, hiermee weet zij iedereen uit het team goed in zijn/haar kracht te zetten.

Bluetech Engineering Recruitment Team

Charlotte van Ouwerkerk – Senior Corporate Recruiter

Als recruiter bij Bluetech krijg ik alle ruimte om de rol helemaal eigen te maken. Als ik een idee heb maak ik er een voorstel van en proberen we het uit. Ik krijg enorm veel energie van het maken van een succesvolle match tussen de wensen en ambities van een kandidaat en het aanbod en DNA van Bluetech Engineering. Wat de rol voor mij extra leuk maakt is dat ik er mijn creativiteit in kwijt kan door teksten te schrijven, beelden te maken en te innoveren op het recruitmentvlak.

 

 

Charlotte van Ouwerkerk - Senior Recruiter

“Recruiter zijn bij Bluetech Engineering betekent voor mij: een meerwaarde zijn in iemands carrière.”

Colin de Graaf – Corporate Recruiter Beveiliging

Nazanin Saidlou – Recruitment Manager

Als recruitment manager streef ik ernaar om een team van getalenteerde recruiters samen te brengen. Zij bezitten niet alleen de benodigde recruitment skills, maar delen ook de passie om het verschil te willen maken. Ik geloof dat een succesvol team niet alleen draait om individuele prestaties, maar ook in de kracht van samenwerking. Zodat we ook als team onze doelstellingen behalen.

Het team staat altijd op de eerste plaats! Ik geloof dat succes voorkomt uit een warme samenwerking en onderlinge ondersteuning. Ik doe mij uiterste best voor mijn team én zij voor mij! Het is niet alleen hard werken, maar ook het gezamenlijk vieren van successen.

Groeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling vind ik ontzettend belangrijk. We moedigen elkaar dan ook aan om onze potentie volledig te benutten.

Nazanin Saidlou - Recruitment Manager en recruiters Noelle en Charlotte

Bluetech Engineering – Energy by People

Personal, Optimistic, Winning, Educating en Reliable, kortom: POWER! Dit is de essentie van Bluetech Engineering. Wij zijn de thuisbasis voor technici. Met onze jarenlange ervaring in de techniek kennen we de markt als geen ander. Zo werken onze Bluetechers op de mooiste projecten van Nederland en kunnen we onze opdrachtgevers altijd kwaliteit bieden.

Bij ons krijg je alle tools om je verder te ontwikkelen. Onze focus? Dat ben jij! Samen ontdekken we jouw talenten en zorgen we ervoor dat je persoonlijk en professioneel kunt groeien. We begeleiden je middels persoonlijke aandacht en staan altijd voor je klaar.

Vertel mij meer!

Meer weten over de rol van corporate recruiter? Laat je contactgegevens achter!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.