Traineeship Technische Bedrijfskunde

Start met jouw carrière in de techniek met het traineeship TBK!

Ik wil deelnemen

Het Traineeship Technische Bedrijfskunde

Verder leren na jouw studie? Tijdens het traineeship TBK ga jij je verder ontwikkelen én specialiseren. De perfecte manier om door te leren en ervaring op te doen in het werkveld. Tijdens het traineeship werk je aan verandertrajecten bij de klant. Je volgt de opleidingen Lean Six Sigma Black Belt (erkend door de Universiteit van Cardiff) en IPMA-D richting projectmanagement.

Jouw persoonlijke groei en ontwikkeling staat voor ons voorop. Vanuit Bluetech Engineering krijg je intensieve begeleiding. Je volgt soft-skills trainingen zoals presenteren en omgaan met weerstand. Dit doe je niet alleen, maar met een hechte groep. Jullie delen kennis en ondernemen leuke activiteiten met elkaar.

Dit krijg jij

  • Een startsalaris van € 2.800,- , het tweede jaar € 2.900,- per maand;
  • Diploma voor Lean Sigma Six Black Belt erkend door de universiteit van Cardiff en IPMA-D;
  • Direct een vast contract;
  • Kosteloos ontwikkeltraject van 24 maanden (theorie, praktijk, begeleiding en persoonlijke coaching);
  • In overleg is er een projectgebonden auto beschikbaar;
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime functie.“De deelnemers van dit traject zijn de projectmanagers en vestigingsdirecteuren van de toekomst.”

Rene Breman – Directeur Breman Groep

Hier ga je werken

Ontwikkel je verder in de wereld van de utiliteitsbouw en infratechniek. Verduurzamen, elektrificeren en technologie staan centraal in deze branche. Wist je dat 80% van onze klanten bezig is met de energietransitie? Ze werken aan het vernieuwen van het landelijke energienetwerk of de ontwikkeling en bouw van de meest energie neutrale én moderne gebouwen!

Nederland verduurzamen?

Eisen van projecten worden steeds hoger en risico’s stijgen. Het belang van een procesmatige aanpak is steeds belangrijker. Dit traineeship leert jou een project op een procesmatige manier te benaderen. Je kijkt continu naar waar verbetering mogelijk is. Ga aan de slag bij Enexis, BAM, Spie of Breman en wordt opgeleid tot Project- of Procesmanager, Maintenance Engineer of Assetmanager.

Profielfoto Tom Meulensteen

Bel Tom

06 15 25 56 30
Profielfoto-nathan-molenberg

Bel Nathan

06 21 15 36 60
Profielfoto-Tom-van-Keulen

Bel Tom

06 22 76 38 23

Ik heb interesse

Meer weten over het traineeship Technische Bedrijfskunde? Laat je gegevens achter!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.