Traineeship Technische Bedrijfskunde

Start met jouw carrière in de techniek met het traineeship TBK!

Ik wil deelnemen

Het Traineeship TBK

Weet jij nog niet wat je precies gaat doen na jouw studie of wil je verder leren? Tijdens dit unieke traineeship TBK ga jij, je verder ontwikkelen en specialiseren. De perfecte manier om door te leren en ervaring op te doen in het werkveld. Dit doe je samen met een hechte groep, waarmee je niet alleen kennis deelt, maar ook leuke activiteiten onderneemt.

Tijdens het ontwikkeltraject Technische Bedrijfskunde werk je onder begeleiding van een coach aan jouw persoonlijke groei. Verder volg je gecertificeerde cursussen zoals IPMA-D en Lean Six Sigma Blackbelt. Je krijgt hiermee nog meer inzicht in processen.


Dit krijg jij

  • Een startsalaris van € 2.800,- , het tweede jaar € 2.900,- per maand;
  • Kosteloos ontwikkeltraject van 24 maanden (theorie, praktijk, begeleiding en persoonlijke coaching);
  • Een vast contract;
  • Een projectgebonden auto is beschikbaar in overleg;
  • In totaal 27 vakantiedagen bij een fulltime functie;
  • Extra vakantiedagen (tegen een deel van het brutosalaris);
  • IPMA-D en Lean Sigma Six Black Belt certificaten.

“ De praktijklessen helpen nog steeds! Elke keer als ik een situatie kom die behandeld is, denk ik aan deze lessen. Het heeft me geïnspireerd om aankomend jaar nog meer trainingen te volgen.”
Het sollicitatieproces bij Bluetech Engineering

Utiliteitsbouw en infratechniek

Ontwikkel je verder in de wereld van de utiliteitsbouw en infratechniek. Een branche waar verduurzaming, de energietransitie en technologische ontwikkeling centraal staan. Onze klanten werken aan het vernieuwen van het landelijke energienetwerk of het ontwikkelen en bouwen van de meest duurzame en moderne gebouwen. Denk hierbij aan de eerste energie terug leverende woontoren van Nederland.

Dit ga je doen

Omdat projecten steeds groter worden, eisen strenger en er meer partijen betrokken zijn, is het belang van goede coördinatie, werkvoorbereiding en projectleiding enorm gestegen. In ons traineeship ontwikkel jij, je tot toekomstig projectleider, -coördinator, werkvoorbereider óf vestigingsmanager van een eigen regio. Meer affiniteit met het verbeteren van processen en het waarborgen van de kwaliteit en gestelde specificaties? Dan zijn er genoeg mogelijkheden in de rol van contract- of procesmanager.

afbeelding-opleiding-TBK-op-locatie

“Komende 10 jaar gaat er veel veranderen in de branche. Veel project- en vestigingsmanagers gaan met pensioen. Ik wil nu dé manager van de toekomst aannemen en opleiden. Hierdoor leren zij ook veel van de ervaren collega’s. We werken aan de toekomst en binden nieuw talent aan onze organisatie.”

Profielfoto Tom Meulensteen

Bel Tom

06 15 25 56 30
Profielfoto-nathan-molenberg

Bel Nathan

06 21 15 36 60
Profielfoto-Roy-Koch

Bel Roy

06 86 85 58 58
Profielfoto-Tom-van-Keulen

Bel Tom

06 22 76 38 23

Ik wil deelnemen

Meer weten over het ontwikkeltraject Technische Bedrijfskunde? Laat je gegevens achter!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.