Bert de Wit: Senior Werkvoorbereider

Projecten & ervaringen van Bluetechers

Binnen onze organisatie sta jij voorop. We luisteren naar onze werknemers en koppelen hen aan opdrachtgevers waarvan wij denken dat ze goed bij hen passen. Vanuit deze werkgever worden onze mensen dan weer op verschillende projecten gezet. Dat project is soms klein, maar nog vaker best groot van omvang! Sommige Bluetechers werken zelfs aan meerdere projecten tegelijkertijd. Gewoonweg omdat zij meer uitdaging zoeken of meerdere dingen erg leuk vinden. Bij Bluetech Engineering bieden wij je de kans om te doen wat jij echt leuk vindt en waar jij energie van krijgt!

Zo is een van onze Bluetech-collega’s nu sinds januari werkzaam bij technisch dienstverlener Kuijpers in de Meern. Collega Bert de Wit (46) besloot na 2 jaar ergens anders gewerkt te hebben, in januari weer terug te keren naar Bluetech Engineering. De reden van zijn terugkeer: ons warme werkgeverschap. “De deur stond open”, vertelt hij. “Het was ook altijd gezellig en het is gewoon een superleuk bedrijf!”

Op dit moment is Bert binnen Kuijpers werkzaam als senior werkvoorbereider. Momenteel werkt hij aan twee verschillende projecten: Het vervangen van verschillende installaties (Aarding-, BMI-, Data- Kracht-, Licht- en Zusteroproep installatie)  op de afdeling Radiologie van het OLVG West ziekenhuis te Amsterdam. Verder is hij ook betrokken bij de Technische Universiteit in Delft. Gebouw 22 waar de studie Technische Natuurkunde gevestigd is krijgt 524 stuks vernieuwde UTP Cat. 7 data aansluitingen voor computers en printers en de bestaande 717 stuks verlichtingsarmaturen in het plafond zullen volledig worden vervangen naar LED armaturen. Ook de krachtinstallatie in het gebouw zal worden aangepast.

Het project aan de TU Delft zal begin juli a.s. afgerond zijn. Voor het project in het OLVG is nog wat langer nodig. De afronding voor dit project staat gepland voor eind oktober later dit jaar.

Invloed van COVID-19 op projecten

Bluetech-collega Bert de Wit werkt nu vooral vanuit huis, maar is eens per week nog wel aanwezig op de vestiging van opdrachtgever Kuijpers in de Meern. Gelukkig kan hij de meeste werkzaamheden nog gewoon vanuit huis uitvoeren en als hij echt prangende vragen heeft dan kan hij terecht bij de projectleiders. “Op afstand werken gaat eigenlijk prima”, vertelt hij. “Ik ben nog steeds van A tot Z bij beide projecten betrokken en geen dag is eigenlijk hetzelfde.” Bert moet er niet aan denken om dag in dag uit hetzelfde te doen, dus koos hij ervoor om aan twee verschillende projecten te werken op hetzelfde moment. “Op het ene moment ben ik aan het bestellen en op het volgende moment zit ik weer van alles te regelen. Pittig is het wel, maar saai zeker niet!”

Meer weten?

Wil je meer weten over dit project, de specifieke werkzaamheden of wil je ook samen met Bluetech Engineering op zoek naar een uitdaging als deze? Neem dan gerust contact met ons op, we beantwoorden graag al je vragen!

Jouw droombaan nog niet gevonden?

Zoek op bijvoorbeeld de gewenste functietitel, opleiding of sector.
Of neem contact met ons op.