Vincent van den Bercken: Project Coordinator

Projecten & ervaringen van Bluetechers

Hoofdvaarweg Lemmer-Delfzijl is een van de belangrijkste vaarwegen die door Nederland loopt. Het is een vaarweg die onze economie op pijl houdt, omdat hij onder andere het noorden van Duitsland aansluit op de havens in zowel Rotterdam als Amsterdam. Geen wonder dat het zo nu en dan van belang is om een en ander aan deze vaarweg te verbeteren of te vervangen.

Opdrachtgever

Dynniq is een bedrijf dat internationaal geïntegreerde mobiliteits- en energieoplossingen biedt. Zij werken nauw samen met onder andere Rijkswaterstaat en zijn verantwoordelijk voor het beheer en het onderhoud van de bruggen en sluizen op vaarweg Lemmer-Delfzijl.

Onze mensen

Vincent van den Bercken (29) werkt sinds februari via Bluetech Engineering voor opdrachtgever Dynniq. Hij is werkzaam als projectcoördinator bij het project Hoofdvaarweg Lemmer-Delfzijl. “Het is met name een controlerende functie”, vertelt hij. “Aan het begin van de dag check ik welke storingen er binnen zijn gekomen en welke daarvan prioriteit hebben.” Maar wat er nu echt zo leuk is aan zijn baan? “De diversiteit die het werk met zich mee brengt”, vertelt Vincent enthousiast. “De ene dag werk ik op kantoor en ben ik voornamelijk rapporten aan het schrijven, terwijl ik de dag daarna op de locatie van het project bezig ben.” Vincent werkt niet alleen bij Dynniq. Sinds april zijn er nog 2 andere Bluetech-collega’s werkzaam bij dezelfde werkgever. Gezellig! “Helaas heb ik ze door corona nog niet in levende leven kunnen ontmoeten”, zegt Vincent. “Jammer, maar ik werk nu ook veel vanuit huis. In de toekomst zal ik ze vast tegen het lijf lopen!”

Meer weten?

Wil je meer weten over deze werkgever, de specifieke werkzaamheden of wil je ook samen met Bluetech Engineering op zoek naar een uitdaging als deze? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen!

Jouw droombaan nog niet gevonden?

Zoek op bijvoorbeeld de gewenste functietitel, opleiding of sector.
Of neem contact met ons op.