Accountmanager – Leusden

Introductie

Bluetech Engineering zoekt een gedreven Accountmanager die voor ons het verschil gaat maken in de sector utiliteit en infra techniek. Als gezicht van ons bedrijf ben jij in staat een sterk netwerk te bouwen en instant te houden. Jij bent de persoon die aansprekende opdrachtgevers aan zich weet te binden en continu bezig is om zijn portefeuille uit te breiden met aansprekende opdrachtgevers. Je bent veel onderweg om klanten en collega’s op projecten te bezoeken, en je zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van marktontwikkelingen en klantbehoeften. Door jouw strategisch inzicht en de welbekende gunfactor ben jij in staat om onze specialisten succesvol te plaatsen bij de juiste opdrachtgevers. 

Continue reading “Accountmanager – Leusden”

BIM Modelleur – Leusden

Introductie

Ben jij een ervaren BIM-modelleur? Heb je minimaal een mbo-niveau 4 studie afgerond en heb je aantoonbare technische werkervaring in de richting van Werktuigkundige of Elektrotechnische installaties? Wellicht ben jij dan de BIM-modelleur naar wie we op zoek zijn!

Continue reading “BIM Modelleur – Leusden”

Financieel Controller – Leusden

Introductie

Toe aan de volgende stap in jouw carrière? Dan ben jij de Financial Controller waar ons Finance team naar op zoek is! Start in deze rol bij Bluetech Engineering en verdien tot €5.500,-. Bel of app Nazanin op 06-29174468.

Continue reading “Financieel Controller – Leusden”