Financieel Controller – Leusden

Introductie

Toe aan de volgende stap in jouw carrière? Dan ben jij de Financial Controller waar ons Finance team naar op zoek is! Start in deze rol bij Bluetech Engineering en verdien tot €5.500,-. Bel of app Nazanin op 06-29174468.

Continue reading “Financieel Controller – Leusden”

Werkverantwoordelijke E – ‘s Hertogenbosch

Introductie

Een veilige werkomgeving, het behalen van deadlines en het waarborgen van de kwaliteit. Dat zijn belangrijke onderdelen van jouw werk als Werkverantwoordelijke E. Verdien tot € 4.500,-. Meer info? Bel of app Roy op 06-11854142.

Continue reading “Werkverantwoordelijke E – ‘s Hertogenbosch”

Contractbeheerder Brandmeldinstallaties – Oss

Introductie

Zelfstandig portefeuilles beheren en klantrelaties opbouwen in de Brandbeveiliging branche? Start als Contractbeheerder Brandmeldinstallaties en verdien tot € 4.300,-. Bel of app Noëlle op 06-43760668.

Continue reading “Contractbeheerder Brandmeldinstallaties – Oss”

Traineeship TBK – Leusden

Introductie

Klaar om jezelf te ontwikkelen tot projectmanager van de toekomst? Start met het traineeship TBK, verdien € 2800,- en ontvang direct een vast conract!

Bij de projecten in de techniek is een procesmatige aanpak steeds belangrijker. De eisen zijn hoger en risico’s stijgen. Automatisch is de vraag naar processpecialisten steeds groter. Jij gaat als trainee Technische Bedrijfskunde jouw Lean Six Sigma Black Belt behalen. Tegelijkertijd werk je aan procesmatige vraagstukken én verandertechnieken binnen de infratechniek en utiliteitsbouw. Ontwikkel je tot specialist in procesoptimalisatie. Jij maakt als Projectmanager Maintenance Engineer of procesmanager het verschil bij bedrijven als Enexis, BAM of Spie.

Highlights

  • De klanten vind je door het hele land, ook bij jou in de regio;

  • Direct een vast contract;

  • Start op 2 april of 7 oktober 2024. Een ander moment beginnen? We denken graag mee!

Continue reading “Traineeship TBK – Leusden”

Traineeship Procesoptimalisatie – Utrecht

Introductie

Eisen van projecten in de techniek worden steeds hoger en risico’s stijgen. Hierdoor wordt een procesmatige aanpak steeds belangrijker en de vraag naar processpecialisten steeds groter. Als trainee Technische Bedrijfskunde ga jij jouw Lean Six Sigma Black Belt halen en bijt jij je tegelijkertijd vast in procesmatige vraagstukken en verandertrajecten binnen de infratechniek en utiliteitsbouw. Jij ontwikkelt je tot specialist in procesoptimalisatie en maakt bij bedrijven als Enexis, BAM of Spie het verschil als Projectmanager, Maintenance Engineer of Procesmanager.

Highlights:

  • Onze klanten zijn door het hele land te vinden, dus ook bij jou in de regio.

  • Direct een vast contract.

  • Starten op 25 april 2024 of 7 oktober 2024. Wil je eerder beginnen? We denken graag met je mee!

Continue reading “Traineeship Procesoptimalisatie – Utrecht”